NYÅR...

Jag vill bara passa på att önska er alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!

Och till min älskling vill jag säga

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Nu välkomnar jag 2011 och jag hoppas på att det blir ett lika bra år som 2010 faktiskt blev, men jäklar vad 2010 gick fort. Vart tog tiden vägen?Förra nyrå när jag satt här var jag inte lika glad och lycklig som jag faktiskt är idag.
Jag fick min underbara prins till sist, jag har åter igen blivit sambo och jag fick ett besked i början på veckan som gjorde mig väldigt glad. Jag ska börja skolan igen och få utbilda mig till något som jag vill.
Så 2011 kommer bli ett lika bra år om inte bättre jag bara känner de på mig.

Nu ska jag ge mig ut på jakt efter något att ha på mig till i kväll när det nya året ska firas in med goda vänner och god mat.
Jag hoppas ni får en toppen kväll och åter igen





Jäkla magsjuka

Usch vad de e trist o va sjuk.
Jag har inte varit utanför dörren idag o givetvis har solen strålat o de har varit underbart väder. Men min tid har jag spenderat på soffan o tan INTE KUL!
Så idag har jag tyckt lite synd om mig själv faktiskt hoppas jag slipper må dåligt mer nu.
Magen gör dock fortfarande ont eller ja den emer öm, isch o pi.
Jag har fått i mig lite fil o banan på hela dagen så i morgon SKA jag må bra så jag kan få äta riktigt mat.
Nu hoppas jag bara att hjärtat slipper skiten o att jag inte har smittat honom oxå.
Å jag som skulle träffa Sandra idag, jag hoppas att jag hinner träffa henne innan hon lämnar Skåne för denna gången.

Men nu har jag precis duschat och ska faktiskt inta soffan igen.
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.


Tisdag 28 Dec

Det blev en mysig lunch på stan med Mala efter jag slutat på folkuniversitetet idag.
Alltid lika kul o träffas o snacka en massa strunt.
När jag kom hem blev de en tur med dammsugaren, fy farao vad skitigt de va här hemma o toaletten hant blev skurad den med.

Dessvärre har jag fortfarande eller åter igen fått ont i min mage.
Jag e trött på o ha ont och jag är trött på att må illa var o varannan dag. Låt mig få må bra nu bara.
Kanske bäst o besöka farbror doktorn i alla fall för att se så att allt står rätt till, men kan man dra på de så länge som möjligt så gör jag de tyvärr de kan ju faktiskt gå över elr?

Nu ska jag o älsklingen starta en film, äntligen ska jag få lite tid ihop med honom vilket de inte blivit speciellt mkt utav idag då han suttit framför sin data o spelat sitt jäkla dataspel hela dagen.

I morgon ska jag träffa Sandra, inte en dag för tidigt känns att de e allt för längesedan sist o jag saknar o snacka skit med dig.



Skolan..

JA!!!
Jag ska sätta mig i skolbänken igen :)
Jag kom in på Socionomprogrammet!!
Jag är så GLAD!!!

Så den 11/1 börjar jag skolan igen och har sedan 3,5 år framför mig.
Att allt skulle gå vägen till sist, jag kan inte riktigt fatta de än.

LYCKA!


27 December

Idag har vi haft en riktigt mysig dag.
Hjärtat bestämde sig för att ta ledigt från jobb även idag vilket jag tyckte va toppen. Att få spendera tid ihop med honom är något jag älskar, för är det någon som kan få mig att må sådär himlans bra och får mig och skratta så är det han.
Vi begav oss mot Helsingborg och IKEA för att spana in nya sängar, och vi hittade sängar som föll oss i smaken så om en månad eller två blir de nya sängar och jag längtar.

Det blev även en tur ner på staden för att spana in rean på Håkansson´s men där var inte speciellt mycket att hurra över så det blev en billig shoppingrunda men det är kanske bäst så med tanke på att det precis varit jul och att G faktiskt fyller år på fredag.

Kvällen har vi spenderat i soffan framför en hyffsad film och med massa mys:)
Nu blir de snart bingen, hade tänkt läsa lite och sen e de dags o sova. Folkuniversitetet i morgon tyvärr och därefter ska jag träffa bästa Mala.

Natti natti!


6 År sedan den jävla Tsunamin tog er ifrån oss

Idag är det 6 år sedan som era liv här på jorden släcktes.
Istället fick ni vandra vidare och bli de finaste Änglarna som finns.
Det är fortfarande så ofattbart det som hände och även om det gått sex år så känns det som om det vore igår.
Jag saknar er bara mer & mer för var dag som går och jag önskar så att ni hade fått stannat kvar här hos oss.

Jag & G var hos er på kyrkogården idag och vi är inte de enda som hälsat på er idag, ni är så väldigt saknade och Älskade.
Jag är i alla fall glad över att jag har dom finaste Änglarna som vakar över mig och finns vid min sida vart jag än befinner mig.
Men jag kan endå inte sluta och fundera och tänka på vart i livet du/ni idag hade befunnit er. Vi hade så mycket planer för livet och framtiden och helt plötsligt så kunde vi inte genomföra detta ihop.

Jag älskar er nu och föralltid, ni finns alltid i mina tankar!
Livet är så jävla orättvist, jag saknar min bästa vän och min fina extrafamilj.
Men allt hade varit så mycket bättre om jag fått ha er här hos mig igen, att få höra era röster och skratt, det hade varit guldvärt för mig och jag hade aldrig önskat mig något annat!








Annars har dagarna rullat på i en himla farmt och julen är nu över. Julafton bestod utav väldigt mycket god mat och trevligt sällskap, Juldagen bestod utav en god julfrukost hemma hos pappa och K och idag har vi varit hos min Mamma på middag.
Just i detta nu sitter jag och väntar på att kanelbulledegen ska jäsa färdigt så vi kan bara ut bullarna och sen krypa upp i soffan och bara mysa en massa.

Hur har er jul varit och har ni fått något fint i julklapp?


JULAFTON

Dagen kunde inte börjat mycket bättre.
God frukost tillsammans med mitt hjärta och givetvis har jag fått en superfin julklapp.
Han kan de där med presenter:)

Jag fick ett jättefin silverhalsband från Rock by Sweden




Även en superfin kofta från elvine och Bingo Rimers bok fick jag. Julafton kunde inte börjat mycket bättre :)



Men nu har jag inte tid och sitta här längre, de är dags o hoppa i duschen o fixa till sig litta. Julen firar vi hemma hos Pappa & K

Nu vill jag bara önska er en Riktigt GOD JUL!!

  




Lillejulafton

En dag kvar till Julafton men de känns fortfarande inte som att det är julafton i morgon men de där speciella julkänslorna kasnke hinner infinna sig under natten.
Vi har i alla fall ett vitt skåne, vi kommer få fira en VIT jul o bara de, de är banne mig inte dåligt o de händer inte speciellt ofta så det är ren o skär LYCKA!

Hela dagen idag har jag mått illa o magen har inte mått helt hundra, men jag tänker banne mig inte bli sjuk jag ska faktiskt fira jul i morgon men peppar peppar just nu mår jag faktiskt ganska bra.

Dagen idag har gått i lugnets tecken, vi har fått tvättat undan vår skittvätt, handlat de sista klapparna o lite mat.
Så nu blir de bara soffan o slökolla lite TV o bläddra i Allt i hemmets Julspecial som inhandlades innan idag.

Å som ni säkert redan förstår så är min Älskling hemma igen, i måndags hämtade jag upp honom i Malmö då hade jag varit utan honom i 12 långa dagar så nu är de så skönt att han äntligen e hemma igen.

Ha en fortsatt bra lillejulafton!




Dreaming people


4:e Advent

Det har varit en ganska bra helg trots att jag varit ensam.
Igår traska jag o Mala ner till stan för lite shopping, min shopping blev väldigt billig längesedan jag endast handlade för ynka 35 kronor men jag fick med mig ett himlans gott TE hem. Glöggte som jag fick hemma hos Mala när jag var där i veckan så när vi nu gick förbi Flisanz fick jag ju passa på och köpa med eget TE hem.
Annars spenderades gårdagen på soffan under täcket och med en massa ljus tända vilket var ganska så mysigt.



Idag kände jag att jag behövde vara lite nyttig så de blev en promenix på 40 minuter och när jag kom hem dammsögs det och jag plocka undan så nu e här rent och fint tills sambon äntligen kommer hem i morgon efter 12 långa dagar.
Nu hade jag tänkt fixa med en julklapp och sen blir nog kvällen densamma som igår nerbäddad på soffan och fortsatt tittande på One tree hill!

Hur har er helg sett ut?

Snart JULAFTON:)


Anställningsintervju & Shopping

Min älskling kommer inte hem denna helgen heller, usch fy o BLÄ!! Jag saknar honom grymt mkt o jag vill bara att det ska bli nästa vecka, för även om dom inte hinner bli klara med vad dom ska i Norrköping så kommer jag tvinga hem honom eller köra o hämta honom. Det är faktiskt jul om bara ynka en vecka o då vill jag ha honom hemma.
Så de blir nog ytterligare en trist helg men men de går väl de oxå.

Idag har jag annars hunnit med en anställningsintervju o på måndag ska jag få träffa brukaren så får vi väl se hur de går efter de. Eftersom anställningsintervjun hölls i Malmö passade jag på att strosa runder i affärerna och handla lite utav mina julklappar. Känns skönt o ha nästan alla klapparna klara, samtidigt som det var skönt o gå i affärer själv så hade det varit kul med sällskap oxå jag e ju inte den där ensamvargen om man säger så.
Så jag hoppas att älsklingen blir glad för sina klappar annars vet jag inte vad jag ska göra med honom:)

Idag ska jag nog ändå lyckas få tiden att gå,jag ska hämta fina Mala halv 5 när hon slutar jobba så jag får spendera lite tid med henne, har blivit allt för lite den sista tiden och därefter kör jag hem till mamma och får en god middag.
Annars då vad ska man hitta på i helgen?

Som sagt exakt en vecka till julafton samtidigt som jag kan längta och tycka att de ska bli mysigt så har jag inga julkänslor alls fast att vi har massvis med snö. Men kommer bara fina underbara hem så infinner sig säkert dom känslorna oxå.
Ne nu ska jag läsa min hus & hem tidning som brevbäraren kom med idag och sen är det dags och hämta Mala.
Klapparna ska jag hinna slå in oxå:)



Ha en mysig fredag!


All I want For...

Christmas is You...



Finaste underbaraste du <3


IDOLFINAL!

Idag har inte varit en speciellt kulig dag men å andra sidan kan inte alla dagar vara toppen.
Det är fredag och jag saknar min älsklin än mer än vanligt. Jag vill ju oxå få mysa i soffan o bara vara med den som betyder mest för mig. Men jag får vänta, vänta och vänta det är långa dagar men de går.

Förmiddagen gick ganska snabbt idag, pappa kom o lämnade Max vid 8-tiden i morse och sen stod ju folkuniversitetet på mitt schema tack o lov var det en ok dag där vilket de inte brukar vara.
När jag kom hem blev de en promenix med odjuret och sen blev han badad o fin den stackaren. Alltid åker han i badet när han e hos mig han måste tycka jag är den hemskaste av dom alla:)
Men ren o fin blev han och sen blev de en massa mys i soffan!



Nu är middagen i magen och jag ska hoppa i duschen o hinna färga ögonbrynen innan Idol börjar.
Idag är de ju faktiskt IDOL FINAL , det är alltid så sorgligt när det är slutet utav någonting men samtidigt ser jag fram emot att få se vem som vinner för det är ju trots allt därför man följer programmet.
Vet dock inte vem jag hejar på eller jo egentligen vet jag ju de. Jag vill att Jay ska vinna men samtidigt har de varit så de andra åren att de gått bättre för den som kommit tvåa så på något sätt hoppas jag att Minnah vinner så att Jay kommer längre inom musiken för de är trots allt han jag tycker är BÄST!








Kärlekslycka Jay Smith och Minnah Karlsson har försökt smyga

Men först duschen!
Ha en mysig fredag allesamman.


Malmö med Pappa

Idag har varit en riktigt bra dag, var dock ganska så trött i morse när klockan ringde kl 7, för mig är det väldigt tidigt eftersom jag aldrig behöver stiga upp före kl 8 men men de gick ju bra de med och resten av dagen har jag faktiskt varit ganska pigg.
Kl 8 hämtade pappa upp mig och sen begav vi oss till Malmö, egentligen har inte jag gjort speciellt mycket mer än varit sällskap åt pappa som skulle dela ut lite julöl till sina kunder och när han var klar med detta blev de en grymt god lunch på Jensen´s Böfhus där jag med stor aptit smaskade i mig en Jensens Rödvinsbiff åh de va så gott så jag blir nästan hungrig igen när jag tänker på maten:) Till efterrätt blev de en Jensens Blegiska Chokladkaka vi lyxade till de ordentligen en snöig torsdag som denna och ibland får man ju lyxa till de. Bäst av allt var att jag fick umgås med pappi.







När jag kom hem hann jag tvätta två maskiner då jag hade lite tid kvar på min tvättetid sen begav jag mig ner till Anna på smakfullt där jag hämta lite nyttiga gotter.

Nu i kväll har jag mest bara gått o småpulat, pratat med min syster som jag inte gjort på evigeter vilket jag verkligen saknar o givetvis har jag pratat med mitt hjärta. O inte e där ett skit på TV heller så jäkla tråkigt. Så nu ska jag diska undan lite (tack o lov kommer diskmaskinen nästa vecka) o sen ska jag hoppa i bingen o lägga mig o läsa. I morgon kommer pappa hit med Max så att jag får lite sällskap.

Vad har ni själv hittat på denna torsdag?


Jädrans Norrköping igen

Jaha då var man ensam hemma igen för ex antal dagar framåt, jag gissar på att mitt hjärta kommer vara borta minst lika länge denna gången som sist men tack o lov är detta sista gången han åker till Norrköping för att jobba. Det ska bli så skönt o bara få ha dig hemma på heltid. Jag tycker verkilgen inte om att vara själv, en timme elr två sådär på eftermiddagen är helt ok men när det börjar bli sådär mysigt mörkt ute o när alla ljus tänds då vill jag faktiskt ha dig här sidan om mig.
Så nu får jag längta och vänta en massa igen, men till helgen ska jag försöka få inhandlat lite julklappar.
Gäller o passa på nu så inte han den underbara går o köper ännu mer från sin önskelista nu får han banne mig vänta!

För övrigt är jag trött på att ha ont, både ont i ryggen o ont i magen till o från med en del illamående är icke kul.
Så snälla låt mig slippa nu det är inte roligt längre.

Ett varmt bad är precis avverkat och middagen är i magen så nu ska jag ta o studsa in i soffan o mysa i min ensamhet:(

Varför är man inte en sisådär 16-17 igen, då va man aldrig ensam man hade alltid någon att umgås med och även om det inte hände så mycket så på något sätt hände det massvis i alla fall. Det är så trist när man blir äldre o alla drar sig undan för att man har förhållande, helt plötsligt kan man inte umgås mitt i veckan för att man jobbat och måste hem o laga mat o umgås med sin käresta. Varför är det såhär kan någon svara på detta?
Därför saknar jag dig sjukt mycket för med dig vet jag att det inte hade varit såhär, men livet är inte rättvist så är det bara.

Ha en mysig kväll allesammans!


Så var de fredag igen

Jävlar i helvete vad kallt de ska vara då!
De är nog läge för Landskronahem o sätta igång värmen nu de är väl inte meningen att man ska gå runt o hacka tänder hela vintern för då lär tandläkarkostnaden bli dyr.
Jag klagar o gnäller absolut inte på att det är kallt ute o massvis med snö men inne ska man väl endå inte behöva gå o frysa?

Sitter o inväntar mannen som ska köra hem från jobb nu o givetvis fick dom jobba över en fredag!
Orolig hann man oxå bli då han i normala fall slutar kl 16 men man hörde inget från honom på 1,5 timme.
Men inget hade hänt då han nu sitter i bilen på väg hem till mig.
Så när mister e hemma blir de mathandling o sen en god middag.

Idag har jag nämligen gjort rödvinssås så den ska vi nog ha till något gott kött hade jag tänk.

Annars har jag varit uppe med tuppen idag fotvård stog på schemat o gud vad skönt de var o få fixat fötterna så nu har jag GLADA fötter igen. Sen har jag plågats av sjukgymnasten oxå men lite nytta ska de väl säkert göra.



Nu ska jag gå o klä på mig varma kläder för snart e G här o hämtar upp mig.
Ha en bra helg o va rädda om varandra.




RSS 2.0