Gnälla lite bara....

Jag måste bara få gnälla lite i alla fall.
Varför kommer värmen o de underbart fina vädret nu lagom tills jag ska börja jobba?
Varför är det alltid så? Ja jag ska inte gnälla allt för mkt för jag spenderar mkt tid ute under dagarna men i alla fall.
Det är lite smått irriterande.
Sitter på balkongen o njuter för fullt nu innan det är dags för jobba kl 15.30.
Jag mjukstartar veckan med ett kvällspass idag sen är jag ledig Tisdag och Onsdag. I morgon ska det tvättas kl 7 sen ska jag banne mig ta mig ut till stranden:)

Helgen har varit toppen, jag har fått spendera den med dom jag älskar så då kan det ju inte bli mkt bättre.
En heldag med G igår är inte heller fel.
Jag förstår mig bara inte på dig och jag vill så gärna göra de. Kan du inte bara förklara?

Ha en underbar dag i solen kära läsare för det ska jag fortsätta ha nu.




Strålande sol och super varmt...

Oj, oj, oj vad trött jag är. Mina ögon går redan i kors och klockan är inte mer än 21.10 just i skrivande stund.
Måste nog hålla mig vaken ett tag till i alla fall.
Var super kul att få jobba igen och träffa alla trevliga hemvårdare och snacka en massa strunt, det har jag saknat massor:)
Efter en trevlig dag fick jag en mindre trevligt bemötande när jag kom hem. En glad Max mötte mig men när jag kom innanför dörren såg jag först att det låg hundmat överallt i hallen och köket och när jag sen tar en kik in mot vardagsrummet inser jag att där ligger jord över hela golvet och så även en kruka som gått i tusen bitar. Min hund tror nog han är en katt som kan klättra i fönster men icke, han är inte så smidig.
Så idag har jag varit fruktansvärt irriterad på Max men de går väl över de med. Jag trötta ut honom med en lång promenad så nu ligger han o sover. (SKÖNT)

Blev god middag hos mamma i kväll, jag har det bra jag.
Midsommar i morgon, vad händer då gott folk?

Hoppas på lika fint väder i morgon som det varit idag för gud vilken underbar sommarvärme och strålande sol det varit idag.
Ska det fina vädret komma nu lagom tills jag börjar jobba tro? Aja jag ska inte klaga jag är ute mkt i mitt jobb under sommaren oxå.

Ne nu ska jag slökolla lite TV sen blir de bingen.


Tidigt....

Jag har sovit katastrofalt dåligt i natt, mina ögon vill bara gå igen.
Usch o fy för att gå upp så tidigt. Min klocka ringde sex men redan kl fem vaknade jag och kunde banne mig inte somna om, så jäkla typiskt.
Så här sitter jag nu, har redan hunnit med en morgonpromenix med Max, havregrynsgröten ligger i kistan och nu ska jag gå o fixa till mig lite så jag kan visa mig ute bland folk.


Ha en underbar dag, det ser nämligen ut som att vi kommer få riktigt riktigt fint väder idag:)



100623

Så i morse fick jag då äntligen tagit mina blodprover för att se om jag passar som blodgivare och framförallt kolla så att jag är frisk. Men jag känner mig i alla fall fullt frisk men som sagt återstår o se vad provsvaren säger.
Jag hade ett bra blodvärde om inget annat.
Tjejen som tog dessa prover på mig är ett ansikte jag känner igen och brukar faktiskt läsa hennes blogg, duktig på att sätta nålen kändes inte ett dugg:) Men å andra sidan brukar jag inte vara speciellt känslig.



När jag kom hem betalades det räkningar, först var jag jävligt glad för att jag ått en massa pengar insatt på kontot men efter att alla räkningar är betalda är jag ju minst lika fattig igen som jag var innan jag fick pengar. Men det löser sig alltid och jag har ju faktiskt tak över huvudet ännu en månad!!

Annars har jag tvättat lite idag och på eftermiddagen blev det även ett besök ute i Teckomatorp. Trevligt trevligt där jag hjälpte till och färga håret på Dan o Johannes.

Nu sitter jag och väntar på att pappa och styvmor ska komma med Max, ska vara hundvakt nu i några dagar så nu ska jag allt ut o promenixa o röra på fläsket.

I morgon ska jag upp tidigt, kl 06 ringer min klocka då ska jag hinna ut en runda med max, få i mig frukost och göra vid mig. Kan bli svårt framförallt och somna i kväll inte van vid att gå upp tidigt på morgonen vilket innebär att jag sällan kommer i säng i tid men de ska nog gå bra. Var ju dock 9 månader sedan jag var uppe tidigt sist.

Ha en fortsatt bra kväll alla.
Själv ska jag ta o ringa G nu!!
Åh M.C dig hoppas jag verkligen på att få träffa snart. 4 veckor utan dig är länge.


When I Look At You

Träning, en runda på stan med styvmor, promenad till mamma, mat hos mamma, promenad hem och sedan ett samtal från G.
Min dag i sin helhet. Nu ska jag kasta mig i bingen o glo film.
SOV GOTT!!




Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
Beautiful melody, when the night's so long

Cause there is no guarantee
That this life is easy (Yeah)
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone Yeah

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
Don't you know you're beautifu lYeah, yeah

When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me...















Vilken underbar dag...

Igår var ingen vanlig dag, det var en stor dag som går till historien.
Igår gifte sig vår Kronprinsessa med sin Daniel, men det var inte bara så att det var dom som gifte sig utan hela Sverige gifte sig igår.
Victoria var så vacker i sin vita enkla klänning med fem meter släp, en underbart vacker brudbukett allt var bara så fint så man fick gåshud när man såg henne, ja inte bara Victoria uten även hennes Daniel.
Jag trodde inte att jag var så känslig som jag tydligen är, jag blev rörd till tårar när kronprinsessan Viktoria äntligen fick sin Prins Daniel, mina tårar rann så fint jag tyckte det var.
Paret utstrålar ren lycka och kärlek.
Och som Daniel säger i sitt tal till Victoria, STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN <3






Dagens finaste...

Victoria och Daniel hugger in på bröllopstårtan. Foto: Scanpix

Vilken bild! Foto: Scanpix

Vid middagen på Slottet just nu... Foto: Scanpix

Daniel och Victoria - alldeles nyss. Kärlek! Foto: Scanpix






Jag önskar också att jag en dag finner en lika fin kille som Viktoria gjort som gör att jag också strålar av lycka, jag vill också kunna titta på min partner på det där speciella sättet, känna hur det pirrar av just lycka och glädje i hela kroppen.

Dagen igår var faktist en mkt bra dag, inte bara bröllopet utan min vanliga vardag var toppen.
Min kära syster kom till mig igårförmiddag runt kl 11, blev att vi satt och snacka en hel del strunt, sen blev de hemmagjord pizza, vin och till efterrätt kladdkaka. Ja jag vet att jag syndade hela dagen igår och i fredags men i morgon är det ny vecka och nya tag.
Den där flaskan rödtjut fick jag dricka själv då min syster hastigt och lustigt helt plötsligt skulle hem men men de gick ju bra det med. Jag hade ju vin och njuta utav till bröllopet.
Runt kl 18 kom G förbi för att tvätta sin tvätt, låter mysko kasnke men jag har lättare för att få tvätttid här. Det slutade med att han gick hem och hämtaa en flaska vin till, Henke kom förbi med öl och sen var det igång. Det blev en lyckad kväll med många goa skratt, en sväng hem till pappa och styvmor där även faster med hennes man befann sig. kl 03.20 lämna vi Hagåkersgatan då hade pappa redan gått o lagt sig och styvmor var inte speciellt pigg. En sväng hem till G innan jag kasta in handduken för kvällen/natten/morgonen då kl faktiskt var 05.00 när jag kom hem.

Idag är jag litta mör men det är smällar man får ta. Jag fick ju spendera tid med G och Henke och nuförtiden är det rena lyxen.
E har ju åkt för att jobba som reseledare så kanske G kan bli lite mer som innan nu när inte hon befinner sig på hemmaplan och spökar men de återstår att se.
Jag har idag i alla fall fått städat då det såg ut som en bomb släppts i mitt vardagsrum från igårkväll annars har dagen gått i lugnets tecken och spenderats på soffan och det kommer den fortsätta göra också. Ska se om jag hittar en bra film jag kan kolla på.
Jag känner ett lyckorus i hela kroppen idag och det är så skönt, det händer inte var dag så när det väl inträffar är det en himlans skön känsla.

Som sagt ny vecka i morgon och nya tag, träning står på schemat och det gör även ett frisörbesök och lite jobb. Snart snart är det dags för att få börja sommarjobba och det ska bli så skönt, jag längtar:)

Hoppas ni också har haft en riktigt bra helg kära läsare?


Fredagen den 18/6

En riktigt tråkig dag.
Denna dag är så innehållslös så jag nu går & drar täcket över huvudet och bäddar ner mig i soffan.
Jag känner mig själv fruktansvärt trist idag så fredagen den 18 juni och jag tar varandra i handen och gömmer oss.
TRIST TRIST TRIST är fredagens sammanfattning!!

Jag har inte ens rört på fläsket idag bara de är ångest och ovanpå de har jag stoppat i mig godis.
Så ja en riktigt skitdag.


Torsdagendensjuttondejuni

Mina fina ZINKHUS från Walter & Co har äntligen kommit. Strax efter två traskade jag och hämta ut ett stort paket på posten och där i låg mina underbaringar:)
Dessa har jaag velat ha väldans länge och nu blev dom då äntligen mina och jag är väldigt glad för de.

35 cm högt   28 cm högt

Annars, vad har jag annars hittat på idag? Jag har varit mest trött hela dagen då jag hade filmsällskap till halv 2 i natt och trots att jag kom i säng sent vakna jag tidigt. Märkligt så nu är jag väldans trött och hoppas på att kunna somna tidigt idag.
Men trots att jag varit väldigt trött idag tog jag mig till träningen och det var lika skönt idag som i tisdags. Jag älskar att få svettas mycket då vet man att man tagit i ordentligt oxå:)

Håller tummarna på att det kasnke blir GBG för min del i helgen men inget som är säkert ännu. Återsstår o se som sagt.

HA en bra kväll!!



Solsken, gamla minnen, promenix

Åh idag har den där efterlängtade solen visat sig hela dagen och inte för en endaste liten gång gömt sig bakom ett moln vilket jag är väldigt tacksam för.
Jag var ju uppe tidigt idag redan halv 9 och ja det är tidigt enligt mig numera om vi diskuterar det här med tider om någon vecka har jag säkerligen ändrat min åsikt om det igen.
Efter jag fått i mig en smarrig frulle fixa jag till mig så jag kunde visa mig ute bland folk. Promenixa iväg för att jag idag skulle lämna blod men icke att det blev av. Jag hade ingen tid bokad vilket det inte står något om att man behöver så jag satt ju där och vänta i en hel evighet tills jag gick och frågade. Så idag blev det inget stick i min lilla arm men fick en ny tid till nästa onsdag.


Efter besöket på blodcentralen promenixa jag hem till T där hela dagen spenderats ute på balkongen i solen.
Gott sällskap och kaffe kan man leva länge på.
Åh vad det är roligt och snacka gamla minnen. Halv 4 när jag blev körd hem insåg jag att jag fått en härligt fin bränna på min ena arm men resten av kroppen är fortfarande lika vinterblek som innan.
Är det fint väder och jag hittar sällskap till i morgon så kanske det får bli stranden så hela kroppen kan få lite solstrålar på sig.

Efter att fina Mala slutat jobba idag blev de en lång promenix med henne i det fortfarande fina vädret. Det blev en runda på 58 minuter och 7429 steg inte så illa det inte. Avsluta vår power walk med en sväng inom netto där det inhandlades lite frukt och lime. Klockan var 18.10 när vi gick från netto och det var fortfarande 26 grader ute det är underbart ljuvligt, låt detta hålla i sig nu:)

Vad ska man hitta på nu då? Jag känner att humöret är på topp och jag är full av energi. Tänk att vädret kan påverka en så pass mycket som det faktiskt gör.

Jag kan meddela er att jag idag även har en GRYM träningsvärg, och på något sätt älskar jag känslan:)

Ha en bra kväll allesamman o njut av solen och värmen


Åska, blixt, ösregn, hagel och även SOLSKEN

Idag har jag tränat igen, kan knappt fatta det själv att jag verkligen tog tag i mitt liv igen och tog mig till träningen.
Jag kommer nog ha en grym träningsvärk i morgon men det är det lätt värt. Fy fan rent ut sagt vad skönt det var att få träna igen men visst kändes det att jag inte tränat sen i slutet av Oktober.
Denna gången ska jag inte ge upp och jag ska försöka att hålla motivationen på topp hela tiden. Med hjälp utav Elli ska nog allt gå hur bra som helst.
Var faktiskt och handlade med henne nu i kväll, hon plocka bara ner en massa nyttigheter i korgen så kanske jag från och med nu även kan bli duktig på att äta igen och inte slarva så mkt som jag faktiskt gör. Glömmer ju jämt bort att äta och det är inte heller bra. Så nu är det SKÄRPNING!!

Har mellan skurarna idag även hunnit med en runda till Elgiganten där det inhandlades högtalare till min data så nu kära grannar får ni hålla för öronen:)

Annars har dagen varit ganska så lugn och kommer fortsätta att vara det oxå.
Ska se om där går något kuligt på TV ikväll annars får de bli en film.

Att man kan sakna en person så mkt som man faktiskt gör. Tycker det är väldigt konstigt och varför gör jag det egentligen? Det ger mig väl ingenting? Du har oxå börjat bli väldigt konstig men det är kasnke för att ni har så mkt att göra.

Om inget annat är det kul att G ringer så mkt som han gjort de sista dagarna. De tyder kanske på något i alla fall.



En himlans bra Måndag

Åh vilken bra dag jag har haft idag.
Vaknade faktiskt idag utav att solen sken in i mitt sovrum och genast blev jag på ganska bra humör sen har det bara fortsatt.
Pratade med Sandra när jag satt och åt frukost om när jag ska jobba tillsammans med henne en dag för att friska upp minnet från föregående år innan mitt sommarjobb nu drar igång vecka 26
Och när vi snackat klart om jobb kom vi fram till att även Sandra var ledig idag så vi cyklade faktiskt ner i stan och fikade på 261 där det blev en god sallad med lufttorkad skinka, mozzarella och soltorkade tomate mmm den var så himla god och självklart hade vi hur mkt som helst att prata om. Himla trevligt och måste göras om snart igen, när vi endå var nere i stan tog vi en sväng i butikerna och jag fick med mig en klänning hem.



När jag sen kom hem hann jag inte vara hemma många minuter innan min fina kusin Anna kom på ett efterlängtat besök. Kaffe och ja lite onyttigheter oxå det slank ner ett winerbröd till det. Och vi hade oxå väldans massa mkt att snacka om. det är så skönt att få ventilera sig med andra och få en annan syn på saker och ting. Jag är så glad att jag fick ha dig här i så många timmar för mig själv för det händer inte allt för ofta. Ser verkligen fram emot en helg tillsammans med dig i Halmstad till sensommaren:)



Jag har idag även hunnit med en hel timmes telefonsamtal med G och det gav mig faktiskt ganska mkt och ännu bättre var att du faktiskt var på strålande humör idag, och det gör att även jag blir på bra humör sen kan jag inte hjälpa att jag hade velat slå den där E sönder och samman som bara förstör hela ditt liv igen.

Som ni förstår blev de inget tosse och inte heller fick jag se M.C men en annan gång. Jag får försöka tänka lite positivt men visst saknar jag honom massa mkt. Allting har en mening här i livet elr?

I morgon blir det träning för mig, jag känner verkligen motivationen komma tillbaka till mig igen och mycket är nog tack vare Elli, nu ska här bli änding på detta livet. Hoppas jag kan hålla det nu oxå så jag inte behöver göra dig besviken men jag lovar att jag ska verkligen FÖRSÖKA leva sunt.

Jag har idag även gjort en god gärning, jag har anmält mig till att bli blodgivare så i slutet av veckan hade jag tänkt ta mig till blodcentralen i Landskrona. Jag vill vara med och rädda liv!!

Nu ska jag faktiskt slänga mig på soffan och njuta ett tag.
Ha en fortsatt bra kväll kära läsare.


 

Dåligt bloggande men inget ni missat

Ojdå jag har visst inte bloggat på ett par dagar men å andra sidan så har det inte hänt något speciellt.
Det har varit rena lyxhelgen för mig på ett sätt. det blev middag hos mamma både fredag och lördag och idag när jag hämta min cykel hos pappa fick jag underbart god där oxå. Jag har det nog ganska bra lilla jag ibland är det fint o vara minstingen i familjen:)
Så nu har jag ätit mat för en vecka framåt minst!!

I fredags åkte jag en tur med Karin till familia för att se om min bikini kommit in men icke, så jag hoppas att den kommer på måndag istället så det blev ingen shopping för mig. Middag hos mamma och senare på kvällen kom Elli hit för att vi sen tillsammans stack ner på stan en sväng. Det var ju som vi alla vet studenten i fredags och det märktes långa vägar när vi var ute. Vi blev inte kvar så länge men vi han kolla läget på både Akropolis och Inferno. Innan Elli körde mig hem sen gick vi upp om Tobbe som jag säkert inte träffat på 6 år. Det var riktigt riktigt kul o se honom igen så natten blev lång där vi hade ju massvis att snacka om. Elli tyckte nog inte vi var så roliga för hon somnade på soffan eller var hon bara rikitigt trött kanske:)? Kl 4 hamnade jag i min egen bingen efter en himla trevlig kväll. Jag tycker de är så kul att vi umgås igen jag o Elli efter ganska många år på vars ett håll.
Hela dagen igår var jag bara så jäkla trött, men jag fick undan all min tvätt, städat och bäddat rent och sen blev det som sagt god middag hemma hos min kära mor och sen spelade vi även bönspelet. Låter inte som det roligaste spelet men det är jäkligt kul.
Idag började jag dagen med att fixa om min fotovägg, och sen blev de slappa på soffan ett tag innan jag begav mig hem till pappa.

Det blir nog tyvärr inget Tosse i morgon och jag tycker det är riktigt tråkigt. Men delar man hus med flera andra som gärna är lite smågriniga är det kanske inte värt det. Men jag vill ju så gärna träffa dig det är snart tre veckor sedan jag såg dig sist. Så blir de nu inget i morgon hoppas jag på att du snart kommer hem i alla fall.



Och G dig tänker jag på en hel del om dagarna oxå, du låter så fruktansvärt deppig när man pratar med dig så man känner knappt igen dig. Jag vill ju inte att du ska må dåligt utan att du ska ha de bra.
Som du sa till mig innan idag
- Emma med dig har man alltid haft kul och skrattat
Kanske är de så att du saknar de lite men är för stolt för att erkänna det? Eller är det för att E inte vill att du ska umgås med mig, inte vara för tajt med mig?
Allting blir din förlust men jag saknar ditt sällskap i alla fall för innerst inne är du en riktigt tok.
Snälla ta bara ditt förnuft till fånga och inse att hon inte är bra för dig!

Och Mala när ska vi få tid att ses? Dig saknar jag oxå. I veckan ska det bli bättre väder så kanske vi kan ta några promenixer och få snackat av oss en massa då?


Lite shopping

Idag är jag trött, riktigt jävla trött rent ut sagt. Jag kunde banne mig inte somna igår efter att G och Henke gick hem runt 01.00
Dels var jag fortfarande lite små lullig i huvudet efter att de blev lite vin på Majas student och sen börja tankarna bara snurra och mala en jäkla massa när jag landa i sängen. Så sista gången jag tittade på klockan var den 03.30 så strax därefter har jag somnat. Det var bara det att min kära syster ringde och väckte mig kl 9 i morse, då befann hon sig på kastrup och invänta sitt flyg, hade tråkigt och ville ha lite sällskap och självklart var jag snäll och agera telefonsällskap.

Stack hem till pappa och Karin strax efter jag käkat frukost, var tvungen att stoppa en vit blus i tvättmaskinen med vanish då jag doppat hela blusen i min kopp med te, inga snygga fläckar men vanish är magiskt och allt försvann.
Senare på eftermiddagen ja självklart när det börjat regna stack jag och Karin ner i stan där jag shoppa lite. Tyckte faktiskt att jag var värd det nu när skattepengarna kommit och man levt fattigt länge. Så idag fick ett par G-star 96 raw förlja med hem tillsammans med ett nytt svart nagellack, ett ugglehalsband från gina som jag spanat på länge och likaså ett par svarta sandaler från Håkansson´s.




Pratade med M.C innan idag, kanske, kanske får jag se ditt face på söndag eller måndag.
Fixar jag bara en bil eller någon som kör mig till tosse kommer jag direkt. Jag saknar dig nu det är över två veckor sedan jag fick träffa dig sist. Så nu hoppas jag för fullt:)

Ne nu ska jag återgå till soffan och bädda ner mig under täcket, o hoppas på att jag somnar snart.

Mala jag saknar dig, när ses vi nästa gång?





Lasse om en månad!!!

Idag är det exakt en månad tills jag tillsammans med Mala ska gå och se bästa LARS WINNERBÄCK.
Jag längtar massvis, och hoppas självklart på en varm dag med strålande sol!






Regn & student

Godmorgon elr Godmiddag kanske!
Fy regnet bara öser ner idag oxå, jag hoppas de drar förbi så vi slipper regnet framåt kvällen i alla fall.
För idag ska jag på min fina kusins STUDENT.
Maja tar studenten och med andra ord börjar jag känna mig gammal, det är hela 6 år sedan jag själv sprang runt med studentmössa och hade en sjukt roliga dag som jag aldrig kommer glömma. Det regna på oss oxå och lika kul hade vi för de men visst fasen hade det varit trevligare med en stor sol på en blå himmel idag.




Så nu ska jag snart se till och hoppa i duschen och fixa till mig.
Sen kommer Henke och snackar litta skit med mig:)

Pratade med G innan idag, jag säger bara en sak och det är tänk för fan en gång extra innan du bestämmer dig.
Jag vill inte se dig må dåligt, vara sur och irriterad. du är ju den där glada, spralliga, tokiga som inte har långt ifrån ett skratt och det är det jag tycker så mkt om hos dig.
Samtidigt var det skönt och få prata med dig idag, jag saknar dig enormt mkt, det börjar nästan kännas som när du var på GC!!

Ha en bra dag alla underbara.



Braiga Tisdag

Här sitter jag en Tisdagkväll i min ensamhet med en äggamacka och ett glas oboý.  Men idag njuter jag nästan utav ensamheten lite.
dagen har varit super idag även om det faktiskt inte hänt speciellt mycket.
Idag ringde jag fina underbara Emma som jag inte träffat på mer än ett år och idag hade jag tur för hon var ledig=) Så vi spenderade några timmar tillsammans, vi tog oss ut till Hamnkrogen Emma på sina inlines och jag gick raskt sidan om. Vi hade massor att prata om och det var så underbart och framförallt roligt att se henne igen. Förr gick det inte en dag utan att vi prata med varandra eller sågs, men vi blir äldre och livet styr i olika riktningar tyvärr.
Men har jag tur är hon ledig på Torsdag och då ska jag äntligen få se hur hon bor nu när hon har skaffat egen lya!

Elli du får skippa din träning en dag så vi kan ses alla tre och hitta på bus precis som förr:)

På vägen hem från hamnkrogen gick jag inom konsum och handla lite, men för andra dagen i rad glömde jag smör, hur kan man vara så tankspridd. Jag skulle ha två saker men glömmer den ena.

Har nästan precis slängt ihop en banankaka så den står i ugnen nu. Den blev så himla god sist, var lätt och göra och jag hade några ledsna bananer här hemma så istället för att låta dom gå till soporna fick dom bli en god kaka.
Kan man frysa banankaka?



Banankaka


Ingredienser (12 portioner/st.)

2 st stora övermogna bananer
50 gram smör
2 st ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
0,5 dl mjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel


Gör så här

  1. Smält smöret & låt svalna. Vispa ägg & socker poröst. Blanda mjöl, bakpluver, vaniljsocker & kanel, rör ner i smeten.
  2. Tillsätt matfett & mosade bananer, häll i mjölken. Smörj en rund form & bröa den med havregryn. Häll i smeten & grädda 40 - 50 min 175 grader.


Som vanligt inget kul på TV idag men jag ska nog se till och få tiden att gå i alla fall.
I morgon är det Student som står på schemat men jag ska även hinna med att träffa Henke och snacka en massa skit.



Regnet de bara öser ner....

Regnet har bara vräkt ner hela dagen men detta hindrade inte mig för att ta mig ut på en promenix.
Och faktiskt så var det ganska skönt!
I övrigt har det varit en ganska trist dag men jag har fått gjort en del.



Balkongmöblerna är äntligen monterade och klara, det underlättar om man gör rätt från början:)
Min fotovägg är också klar, hyffsat nöjd men lite nyare kort hade inte skadat.
Men helt plötsligt blev mitt vardagsrum lite mer personligt och det gillas.

Jag har fått prata med båda mina favoriter idag vilket gjorde att denna dag nästan blev riktigt bra.

Nu ska jag hoppa in i bingen, bädda ner mig och starta en film.
I morgon hoppas jag på sol och värme igen, idag har vi fått regn för en hel månad.

Sov så gott alla underbara!!



Sveriges Nationaldag

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.





Har spenderat dagen tillsammans med min kära mor, hennes man, mormor & morfar, moster & kusin inne på Ven där vi firade min mor som i morgon fyller år.
Idag var det helt ok att befinna sig på Ven faktiskt, solen sken och det var varmt.
God mat, god dricka och gott sällskap då kan det faktiskt inte bli bättre.
Och det bästa utav allt nästan var faktiskt att jag sluppit tänka och fundera så mkt. Men tankarna finns där så fort det blir tyst eller jag blir ensam.
Jag promenixade till och från båten här i stan så jag har fått rört lite på fläsket idag oxå faktiskt.

Vid 18 kom Elli hit, inte en dag för tidigt gud vad kul och se dig igen och bara få sitta ner och snacka en massa strunt precis som på gamla dar. Låt de hända lite oftare nu jag har saknat dig.
Ska verkligen fundera på de där med träningen, behöver någon som sparkar mig i röven och du är nog verkligen bra på de=)



Har precis käkat en äggamacka och ska fortsätta kolla på filmen på 3:an, ingen höjdare men ett bra tidsfördriv och jag kan fortsätta skingra mina tankar ett tag till.

Fick även idag ett tråkigt telefonsamtal, men jag hoppas för allt i världen att du inte gör något dumt.
Jag är ju ditt hjärta som du brukar säga;)



I will survive

You never were, You´ll never will be mine.
Jag ska nog snart se till och gå och lägga mig och  vakna i verkligheten imorgon.
Han har aldrig varit min, och kommer nog aldrig bli min heller (Okej, han var min ett litet tag under högstadietiden men deet räknas knappt), det är dags att börja inse även om jag fortfarande önskar och hoppas.
Men hoppet sviker mig till sist och än har jag inte kämpat klart för mitt mål. Så lätt blir du inte av med mig och jag ger mig inte så lätt. Vill jag ha något så vill jag och jag ser oftast till så att det blir så oxå.

Det är nog bra att det händer något i morgon även om det så bara är att jag ska till sketna Ven och fira min kära mors födelsedag. Jag måste skingra mina tankar. Jag har suttit i snart en hel vecka och bara grubblat, funderat och bara drömt mig bort. det får bli ett slut på detta nu. Men samtidigt är det så skönt och fundera men det hade varit ännu bättre om mina tankar hade varit någon annan stans än hos dig heöa tiden.

Och du din surfis vad är ditt problem? Man kan inte bara gå och sura och inte höra av sig utan att säga varför. Vi har umgåtts i princip 24 timmar om dygnet innan och pratat med varandra i tele flera gånger om dagen och nu är det bara knäpp tyst från dig. Du svarar ju inte ens på sms. Så herr G se till och berätta för mig vad ditt problem är för jag skiter snart i dig. Jag tar inte vilken skit som helst.

Min morgon började på tok för tidigt, 05.40 slog jag upp mina blå och var pigg men jag såg till och tvinga denna kropp till att somna om igen och jag lyckades=) Andra gången jag slog upp mina blå var klockan mer normal tid 09.00 BÄTTRE.
Ca 40 minuter senare befann jag mig på en morgonpromenix tillsammans med Mala i det underbara sommarvädret. Det är så skönt att få umgås med dig och snacka av sig om så bara för ett litet tag. Vi tog en sväng inom Konsum där frukostbullarna inhandlades och även lite saker till min middag.
Idag unna jag mig faktiskt att laga middag, så idag fick de bli Tacos alltid gott.



Annars har ännu en dag spenderats på balkongen med lite tidningar och en bok, födelsedags present har slagits in och sen landa jag i soffan och här sitter jag fortfarande.
Änglagård andra sommaren går i bakgunden så jag ska väl fortsätta kolla lite på den.

I morgon hoppas jag på strålande sol och varmt när jag beger mig till Ven.

Balkongmöblerna står fortfarande omomterade, får nog ta tag i de på måndag när jag är hemma igen.

Jag vet att jag kommer klara allt och ta mig igenom allt även om jag är själv och ledsen.
Jag ska klara mig!!


IKEA och lite nya kläder

Sol, sol strålande sol och sommarvärme och jag min idiot rent ut sagt har spenderat dagen på IKEA!
Men man får allt passa på när där är någon vänlig själ som vill följa med.
Fick inhandlat lite smått o gott, bland annat födelsedagspresent till min kära mor och balkongmöbler till mig själv.
Men idag hade jag verkligen behövt en händig man eller en vänlig själv som hade velat hjälpa mig mintera lite möbler för ingenting vill som jag idag. Jag är helt knäckt och hela jag kokar, så jag la ner projektet för i kväll kanske ger mig på de i morgon igen annars får jag be någon snäll om hjälp. De löser sig alltid.

Har även under dagen hunnit med att inhandla lite kläder inför min kära kusins student på onsdag. Ganska nöjd och jag kom billigt undan.
I kväll har jag även fortsatt rensa ut lite kläder känns ganska skönt, ska bli ännu roligare och fylla på med nytt=)

Vad händer annars i helgen då gott folk?
Jag är trött på att vara ensam.

JAG SAKNAR DIG ENORMT MKT bara så du vet!



Frukost med Jenny!!

Det har varit en ganska bra dag faktiskt.
Morgonen eller ja förmiddagen började med ett underbart besök av Jenny. När vi väl träffades o satte oss ner o snacka i lugn o ro känns det inte som det faktiskt är så längesedan som vi umgicks intensivt som det faktiskt är. Det är i alla fall en 5 år sedan. Det får vi banne mig ändra på nu. Jag inser nu hur mycket jag faktiskt har saknat dig. Så tack för en super mysig frukost och en massa snack du förgyllde verkligen min dag.

Strax innan Jenny skulle sticka hörde G av sig en smula fförvånad med tanke på att det varit väldigt tyst och lite sura miner från honom dom senaste dagarna. Men det var väl för att jag slängt iväg ett mess till honom på morgonen. Så nu återstår o se om allt blir till de "normala" igen.

Dagen har i övrigt gått i lugnets tecken tja egentligen precis som vanligt, solen har strålat från en klarblå himmeel även idag så eftermiddagen spenderades på balkongen och äntligen har jag börjat få lite färg på min vinterbleka hud=)

De här med och vara ensam är inte min grej som jag så många gånger förr har nämnt så efter ett tag på balkongen blev denna kropp rastlös, på med litta kläder o promenix skor o sen traska jag och hämta ut ett paket som kommit från H&M. Det var min efterlängtade jeansjacka, denna gången passa den och fick nu en egen plats på en hängare i hallen.
Men när jag kom hem från min promenix var det fortfarande varmt och sol så det blev balkongen ett tag till.

Det har pimplats en del rosé här i min ensamhet idag men vafan har man ingen att dricka det med får man ju göra det själv, dock godare i goda vänners sällskap.

Jag sitter i alla fall här i soffan med ett stort leende på läpparna just precis nu, M.C hörde faktiskt av sig i kväll efter några dagar då han varit tyst som en mus. Ännu gladare hade jag blivit om du tänkt komma hem en dag eller så=)
Det är alltid lika skönt och höra ifrån dig och jag kan inte sluta vara glad för min egen skull när jag får veta att det fortfarande inte är klart om fröken T kommer till Sverige eller inte. Jag hoppas ju fortfarande på att hon håller sig väck. Får man tänka så?

Jag tänkte fortsätta lyxa till de till mig själv denna kväll och gjorde därför en hallon/blåbärs paj som ska avnjutas om ett tag.
Funderar först på om jag ska höra med Fredde om han e sugen på en kvällspromenix, occh de var han så de blir röra på fläsket lite innan jag dimper ner i soffan för kvällen.

Ha en skön kväll i sommarvärmen!!





Sugen

Jag blev bara så sugen på choklad.
Och inte vilket choklad som helst utan just detta...
Åh de hade varit gott, tur att det snart är helg då!!



Mitt favoritchoklad.


2 Juni

Idag har varit en riktigt skön dag, inte rolig men skön.
Började dagen redan 09.20 då jag för första gången på länge tog en morgonpromenix!
Solen har gassat hela dagen, blå himmel o underbart varmt ute.
Dagen har spenderats i min ensamhet på balkongen och bikinin kom på för första gången i år:)
På ett sätt kan det vara skönt o vara själv men samtidigt är de jävligt jobbigt, jag tänker, funderar o analyserar på tok för mkt. Jag vill inte men de bara snurrar i huvudet på mig.
Gud vad jag vill börja jobba nu, slippa ensamheten o slippa tänka så mkt, jag orkar inte de längre.
Jag trodde jag slulle känna mig piggare och gladare nu när solen visar sig men de känns verkligen inte så.

Snälla, låt det bara hända något kul SNART!!

Har även hunnit med o få undan min tvätt och hjälpt M med och plantera lite växter så hans fönster kan bli lite fina igen=) Hoppas du blev nöjd?

Why isn't my heart meant for you
Jag saknar dig så jäkla mkt men vet inte hur jag ska säga de till dig för att du inte ska dra dig undan mer än vad de redan känns som du har gjort.

De är tur de ibland finns foton man kan drömma sig bort i!

Ne middagen är uppäten och tja vad händer nu då?
En film kanske för ovanlighetens skull?=)




SOS

Where are those happy days,
They seem so hard to find,
I tried to reach for you,
But you have closed your mind,
Whatever happened to our love?
I wish I understood,
It used to be so nice, it used to be so good,


So when you're near me,
Darlin can't you hear me?
SOS
The love you gave me,
Nothing else could save me,
SOS
When your gone,
How can I even try to go on,
When your gone, though I try,
How can I carry on?

You seem so far away,
though you are standing near,
You made me feel alive,
But something died I feared,
I really tried to make it up,
I wish I understood,
What happened to our love?
It used to be so good,


So when you're near me,
Darlin can't you hear me?
SOS
And the love you gave me,
Nothing else could save me,
SOS
When your gone,
How can I even try to go on,
When your gone, though I try,
How can I carry on?
When your gone,
How can I even try to go on,
When your gone, though I try,
How can I carry on?

Åh

Det känns som jag befinner mig i en djup svacka, jag är deppig, smått irriterad och vädret gör det inte ett dugg bättre. Det är bara grått o regnigt och blåsigt. Jag vill ha SOMMAR och SOL!!
Jag vill ta mig ur min svacka men den känns djup och det känns som en lång uppförsbacke innan jag når toppen igen.

Jag är inne på femte dagen som är så innehållslös eller ja fjärde i alla fall.
Det händer inte ett skit om dagarna och alla är upptagna på sitt eget håll.
JAG VILL BÖRJA JOBBA NU!
Men eftersom de pissregnar idag fick jag städat och bäddat rent.
Har även sorterat ut litta gamla kläder ur garderoben som bara ligger där i alla fall.

Söndagen var en mysig dag i alla fall som jag fick spendera med min fina Sandra.
Jag är glad för att du finns, med dig kan man prata om allt, lätta sitt hjärta och få goda råd på vägen.
Tillsammans med Sandra blev det bio i HBG på kvällen och som ni redan vet blev de SATC 2. Lite besviken på denna film elr hade jag för höga förväntningar. Men man fick sig ett par goa skratt i alla fall o eftersom första filmen finns i samlingen så kommer naturligtvis även andra filmen få din plats i hyllan.

  

På torsdag kommer Jenny hit på frulle, ska bli riktigt kul evigheter sen vi sågs bara hon och jag och snacka en massa skit. Måste ha varit strax efter studenten som vi sågs själv sist. Så de ser jag fram emot.

Ska försöka få med mig någon till IKEA i veckan oxå, vill få upp mina tavellister så jag kan få upp alla fina foto på väggen.

Nä jag får väl återgå till mina filmer, längesedan jag tittat så mkt på film som dessa dagarna.
Igår såg jag en riktigt bra film, gammal men ruggigt bra,
MAN ON FIRE
Tack för de filmtipset M.C!






Hoppas på att få träffa dig snart igen, snart en vecka sen men det är alltid lika mysigt.

Hoppas ni har roligare dagar än vad jag har.




RSS 2.0