Hushållssysslor, IKEA och Familia

Lika grått o trist väder idag som de var igår.
Vaknade redan halv 8 utav en jäkla mardröm men min skräck förvandlades snabbt till lycka då jag insåg att jag fått ett helt underbart fint sms såhär på morgonen direkt när man vaknar.
Men de jag skulle komma till egentligen var att de var ju bäckmörkt fast att klockan var halv 8 usch usch men som tur var kunde jag ligga kvar ett litet tag o dra mig.

Men jag har haft och göra idag har varit riktigt flitig enligt mig själv.

- Tvättat
- Dammsugat
- Putsat fönsterna på insidan
- Skrubbat ugnen (men de va inte så jobbigt då den inte var speciellt skitig)
- Tagit ner gardinerna och även dom fick åka med i tvättmaskinen
- Blommorna har fått sig en dusch så dom blev rena från sitt damm

Sen kom Sandra runt halv 3 och då blev de lite fika och skitsnack innan vi stack iväg till Ikea och Familia.
Gina på Familia hade ju tjejkväll idag mellan kl 18-20 och jag hitta kläder till lördag happy happy!!
Och på Ikea fick jag tag i de jag skulle, ett snabbt ikea besök med andra ord.
Har haft en riktigt mysig eftermiddag tillsammans med Sandra och samtidigt fick jag träffat Jenny på Gina:)
Åh vad jag älskar att ha sällskap och saker att göra.

Nu ska jag kasta mig i bingen och kolla lite TV i morgon e de upp tidigt Folkuniversitetet kallar.
Och en sak till, i morgon e de FREDAG vilket innebär att min fining kommer hem:)

SOV GOTT!!


Höstrusk

Regniga och gråa Onsdag.
Riktigt mysväder enligt mig själv och när jag kom hem runt kl 15 tog jag täcke, kudde och kokte mig en kopp te och därefter bädda jag ner mig och satte igång Skönheten och Odjuret. Jag kommer aldrig någonsin bli för gammal för tecknat och denna filmen är en av mina favoriter den är ju bara så bra. Dock fattades den bästa av dom bästa. självklart menar jag G men men de går ganska bra och mysa själv oxå.



Det var meningen att jag skulle till Ikea idag efter att jag tillbringat mina tre tråkiga timmar på folkuniversitetet och efter att min jobbintervju kl 14 var klar men så blev det dock inte tyvärr.
Så i helgen måste jag hinna med en sväng till Ikea fast att jag inte är speciellt glad för att besöka detta varuhus på en helg då där alltid är så satans mkt folk. Nej tacka vet jag ett Ikea besök mitt i veckan. Men det är inte alltid som det blir som man planerat tyvärr.

Jag har hämtat hem min data igen men är dock inte helt nöjd, allting ligger huller om buller och när jag nu ladda hem MSN så är det segare än den segaste kola man kan äta och jag kan inte fatta vad som är felet. Får helt enkelt ha lite hjälp till detta en dag. Någon som känner sig manad?

I morgon är det åter Torsdag och det ska hinnas med en rejäl hög med tvätt och på eftermiddagen kommer Sandra förbi en runda. Är det bra väder ska jag kasnke ta och föreslå att vi tar en sväng på stan, behöver hitta något att ha på mig till lördag då det vankas fest:)

Nu ska jag fixa lite tomatsoffa och fortsätta mysa här i min ensamhet. Hade bara Ikea besöket varit gjort hade jag haft fullt upp men nu får jag slappa i stället för och nackdelar med allt.

Någon mer än jag som blivit helt genomblöt idag då man cyklat eller gått från punkt A till punkt B?

FORTSÄTT NU OCH MYS ORDENTLIGT I HÖSTRUSKET KÄRA LÄSARE!!


Sjuk dator

Jag vet, jag vet dålig uppdatering men jag kan faktiskt skylla på att jag inte har en data för tillfället.
Lämnade igår in min data för att få den omformaterad o rensad på all skit och samtidigt ska jag nu sätta i ett virusprogram. De har jag inte haft på ett år vilket säkert är förklaringen till att min data inte mådde så bra, så när jag nu får hem den hoppas jag att den är frisk igen:) Dock blev jag inte lika glad när jag fick höra vad detta kalaset skulle kosta mig. Jag tror bara jag stod o gapa när dom sa att de skulle kosta mig 1700 riksdaler, ni hör hur sjukt mkt det är va 1700 kr för en fattig arbetslös men det är dock billigare än att köra sig en ny data.
Just nu lånar jag G:s data då jag måste fixa lite med uppgifter till folkuniversitetet och varför inte passa på o skriva några rader då.

De har hänt en del men endå vet jag inte riktigt vad jag ska berätta om:)
Igår gick jag o kolla färg och tapeter, de e en hel djungel de där men jag har nog bestämt mig tror jag!
Annars idag ska jag sätta mig o söka något jobb till o ringa o boka in fönsterputsaren, sortera i lite fler skåp o lådor kanske o en promenix ska hinnas med.

Denna veckan är G:s sista vecka i Norrköping:) sägs de i alla fall men de vet man först när veckan lider mot sitt slut men jag hoppas det är så.
Ne åter till allvaret.

Ha en fin dag kära läsare.

Någon mer än jag som längtar lite sådär till att få hänga upp julstjärnorna i fönstret o få smaska på goda lussebullar?


Fredag & en lång väntan

Idag hade jag en riktigt mysig morgon dock i min ensamhet men i alla fall.
Frukost i sängen till en film är aldrig fel och dessutom jäkligt skönt o få ligga nerbäddad under sina täcken ett tag till då här e så jäkla kallt i lägenheten.
Men jag kände att i bingen kunde jag inte ligga hela dagen så jag klädde på mig och stack ut på min promenix.
Idag var min promenix runda inte speciellt skön, de kändes som att gå rakt in i en vägg. Usch o fy när de blåser så mkt inte alls skönt men jag gick hela rundan i alla fall så nu kan jag sitta med gott samvete vilket jag faktiskt gör nu.
Sitter o käkar clementin o kiwi och dricker den berömda julmusten.
Ska faktiskt ta o hoppa in i duschen o fixa till mig lite så jag luktar gott igen för idag kommer hjärtat hem i alla fall.
Så nu känner jag mig som ett barn på julafton som bara väntar o väntar men snart, snart väldigt snart e han hemma igen.

Vad ska man ta o hitta på i helgen då?
Ska jag baka dom däringa lussebullarna som jag blev så sugen då jag såg att en kär läsare faktiskt hade gjort det i veckan?
Det är väl lite tidigt tänker många men oxå förbannat gott till julmusten.
Jag får väl fundera på de där ett litet tag till!!

Vad ska ni själv hitta på i helgen?

Nä mot duschen var de ja:)





Dejt med Jenny

Brrr fy tusan vad kallt det är idag.
Höll på och förfrysa mina händer i morse när jag cyklade till folkuniversitetet. Måste verkligen ta och införskaffa mig ett par vantar, de kändes som fingrarna skulle trilla av mig precis så som istapparna bryts och trillar ner från typ stuprännan. Ni fattar va:)?
Så när jag kom hem igen runt kl 12 hamna jag i bingen med två täcken men inte blev jag varm av de inte så istället tog jag en lång och grymt varm dusch som varade för ett litet tag.
Så min dag har mest bestått utav att ligga i bingen.
Men runt halv 5 satte jag mig i bilen och styrde mot Väla där jag mötte upp fina Jenny.
Efter vi sprungit snabbt in o ut ur butikerna och egentligen inte tittat på ett skvatt då vi hade så mkt att prata om satte vi oss istället och åt lite mat och fortsatte prata i typ två timmar.
De blev en god bakpotatis med skagenröra mums!!




Vi har pratat så mkt så jag har till och med missat att telefonen ringt tre gånger inte ens den har jag hört.

När vi väl bestämde oss för att köra hemåt så givetvis pissregnar det och har börjat blåsa storm. INTE kul att köra hem i när det ovanpå allt är bäckmörkt ute. Detta höstväder gillas absolut inte.

Men nu ska jag ta mig ett glas julmust, njuta och sen invänta kvällens program av Lyxfällan.
Vad hittar ni själv på i höstrusket?


Jag har varit flitig....

Idag är det Onsdag vilket jag i vanliga fall brukar tycka om eftersom jag vet att G kommer hem dagen efter men denna veckan blir de nog inte så tyvärr så jag får vackert vänta en hel vecka till trist men sant.

Idag har jag i alla fall haft fullt upp att sysselsätta mig med.

- Garderoberna har rensats och där blev hela fyra kassar med kläder som gick till UFF.
- Tvätten har blivit tvättad
- Och när jag endå var i farten så tog jag källarförrådet oxå. Så där sorterades ut lite men inte speciellt mkt, det är ju trots allt inte speciellt längesedan jag flyttade så jag har inte hunnit samla på mig så mkt mer. Men jag kan lova att nästa gång jag flyttar lär ännu mer skit sorteras ut.

Så idag har jag haft o göra, slutar de bara regna snart oxå så ska de hinnas med en promenad.

Körde ut en runda på Kvantum innan idag och kan ni gissa vad jag hittade där?
Jo JULMUST, fattar ni julmusten är här igen för några månader och jag bara älskar de. Julmust är bland de godaste som finns så jag är ju mega GLAD.
Sitter här o smuttar på ett glad julmust just nu och bara njuter.



I morgon ska jag träffa bästa Jenny vilket ska bli riktigt kul med tanke på att de var ett tag sedan sist.

Nu återstår bara att vänta på att de ska sluta regna så jag kan röra på fläsket!!



Så va de måndag igen

I Torsdags tittade Sandra förbi på en fika och det är alltid lika kul och få besök.
Och på kvällen kom finaste G hem fast att det var meningen att han inte skulle komma hem förren på Fredagen så gissa om jag blev glad.

Helgen har varit ganska lugnt och skönt.
Elr ja lördagen innebar lite panik men allt löste sig och alla mår bra igen. Men en lördag på akuten innebär att man får spendera MÅNGA timmar där oxå. På helgen ska man absolut inte vara sjuk men som sagt vi kom därifrån och personen i fråga mår bra igen.
Jag har även hunnit med kalas i helgen och ett snabbt besök hos Mala. Nästa gång stannar jag hos dig längre!!
Det har blivit middag ute i Ekeby och en snabb runda på Väla.
Annars har helgen mest bara inneburit en massa MYS för de gäller att ta tillvaka på all tid ihop. Denna veckan hoppas jag är den sista i Norrköping men de vet man aldrig.

Idag har jag inte hittat på sådär väldans mkt, god lunch fick jag då Ulf ringde och fråga om jag ville ha mat och jag är inte sen till att svara JA då. Jag fick ju underbart god stekt sill med potatismos och lingon.



Hemuppgiften som vi måste göra undertiden vi går på folkuniversitetet är gjord och även en promenix har hunnits med. När jag kom hem hoppa jag i badkaret vilket var jäkligt skönt. Här e svinkallt i lägenheten men nu har jag fått upp ångan lite. Alla ljusen är tända och nu ska jag äta en äggamacka och dricka en kopp te.
Jag hoppas ni alla har en mysig kväll.

JAG SAKNAR DIG REDAN, ALLT ÄR SÅ MKT BÄTTRE NÄR DU E HEMMA!


Scones, presenter och mkt mer

Igår körde vi favorit i repris.
Mala kom över till mig på kvällen och då bakades de scones och sen hoppa vi in i soffan.
Mmm sconesen blev lika goda denna gången som sist. Tur att Mala hade med sig ostakupan annars hade det varit något som fattats.
Mala hade även med sig tre fina försenade födelsedagspaket till mig:)
Jag fick fin fina örhängen, två block med två pennor till och även ett superfin yatzy, inget tråkigt vanligt utan ett stort fint med massa färg. Tusen tack jag blev väldans glad och lika glad för att du ville komma över o snacka lite strunt för det gillar jag:)

Yatzy spel för barn
     


Idag har jag haft fullt upp, ja fullt upp är kasnke till att ta i men en hel del att göra.
Jag har hunnit med en lång promenix i morse och jag vill lova er att det var inte VARMT ute men å andra sidan en riktigt frisk luft. Därefter var det dags att börja tvätta. Fy fasiken vad mycket tvätt vi hade denna veckan men det är skönt nu när allt är rent igen.

Sandra titta förbi ett tag i eftermiddags. Lite god fika och te är väl aldrig fel en torsdagseftermiddag? Mysigt var det i alla fall och eftersom vi träffas så sällan är det extra kul när vi verkligen ses och där finns alltid så mkt att prata om. Tack för idag Sandra!!

Alla ljus i lägenheten är tända nu, detta för att överhuvudtaget få lite varmt i lägenheten. Katastrof jag fasar för vintern som folk säger ska bli ännu kallare i år än vad den var förra året. USCH!!! Ge mig vår och sommar igen.

Och efter mycket om och men är G faktiskt på väg hem idag i alla fall och GLAD är jag för det. Det ska bli så skönt när han inte jobbar i Norrköping längre. Så min kväll ska bestå utav massvis med mys men nu ska jag först gå o fixa lite mat tills G kommer hem.

Jag hoppas ni oxå har en mysigt kväll!


The way you are




You're amazing just the way you are!!
Glöm aldrig de.

Shopping, ostbricka, promenader och mys

Jag har haft en helt underbar helg och jag har njutit för fulla muggar.
Torsdagen började vi med en sväng till Ekeby och bara gick och drömde oss bort därefter var det dags för lite vaccinationer. De gäller och börja i tid även om det är ett tag till vi ska åka. Blev ju som sagt inte Egypten till jul utan Thailand i Mars i stället:)
Därefter var det dags för G att bege sig till Malmö och kolla på Volbeat och jag slängde mig på soffan. Det var dock jag som fick hämta i Malmö på natten och det var ingen vacker syn jag mötte. den ene var värre än den andre. Dalle satt med huvudet i en påse hela vägen hem och G var vitare än ett spöke men slapp påsen i alla fall.
Men inte mådde G kasst på fredagen inte, en annan hade inte rört sig från soffan om man hade sett ut som han gjorde där på natten. Så vi begav oss för att inhandla lite underkläder till mig och sen bar det hem mot Landskrona igen. Flottemat från Rhodos och sen mötte Nille oxå upp oss för att kolla film och bara slappa.

I lördags var det underbart väder så vi bestämde oss för att sticka ut till Järavallen för att promenixa, det blev gul runda vilket var väldans skönt. Därefter begav vi oss till Ekeby och till G.s mamma. Där blev det god middag och innan vi körde hem passa vi på att bada lite jacuzzi i trädgården SKÖNT!!
När vi väl kom hem duka vi fram en underbart god ostbricka och bara njöt av varandras sällskap.



Söndagen blev inte så lång för oss då vi vaknade 11.45 ja jag vet jag vet men vaknar man inte så gör man inte. Skönt var det att sova i alla fall. Men eftersom det var fint väder i Söndags oxå passa vi på att ta en långpromenix då oxå så vi var ute o traska i över en timme och det satte sina spår på vissa:)
Tyvärr tar söndagen fort slut vilket innebär att det var måndag igår igen och att G körde tillbaka till Norrköping.
Jag bara önskar så att det jobbet i Norrköping snart är över.

Annars då, hmm jag ska börja fördriva min tid mitt i veckan på Folkuniversitetet, inte jätte roande men de leder kanske till någonting vi får väl se helt enkelt. Så om tre timmar ska jag dit igen därefter blir det en promenix måste bruka allvar nu igen de här funkar inte och bara ligga o dega till sig.

Jag fick en fråga i Söndags som gjorde mig väldigt, väldigt glad men mer om det berättar jag när allting är klart och helt bestämt!

Och nu när min fina barndomsvän själv gått ut med det känner jag oxå att jag kan få skriva det då jag är så glad för hennes skull. Hon ska bli mamma i Mars, och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att Mala som jag känt sedan jag var 12 år har en bebis i sin mage. Men detta är ren lycka och som sagt jag är ÖVERLYCKLIG för hennes skull.




Mormor & Morfar

En heldag hemma hos Mormor & Morfar.
Är man äldre behöver man ibland lite hjälp och då är det bra och ha snälla barnbarn och självklart ställer jag mer än gärna upp och hjälper till när jag väl kan.
Idag ville Mormor få lite fönster putsade och givetvis fick hon det.
Jag fick ju Mormors goda mat till lunch, idag blev det biff a la lindström mumsigt värre och fruktsallad till efterrätt.

Glöm inte och ta vara på tiden med Mormor & Morfar, Farmor & Farfar ja alla nära och kära överhuvudtaget för man vet aldrig när dom lämnar detta liv här på jorden.

Blev en runda inom Konsum på vägen hem för att handla inför i morgon då Pappa och K kommer på middag.
På Konsum sprang jag på fina Elli som jobbade så det blev lite struntprat där bland alla bönor och linser:) Trevligt, trevligt på tok för längesedan vi sågs.
I morgon kommer även G hem och lycklig är jag för det, det innebär att jag får spendera mer tid med honom innan han åker nästa gång:)

Suget efter choklad idag är enormt men jag ska icke gå och handla choklad. 
Nä det får bli en promenix istället. Någon som är sugen på att hänga med?




Bästa födelsedagen

Jag hade en underbar födelsedag, den var helt perfekt faktiskt och jag kan inte vara mer än nöjd.
Han med stort H som numera kallas för hjärtat uppvakta mig ordentligt.
Det var meningen han skulle kommit hem i fredags på eftermiddagen men vem dök upp i Torsdags kväll? Ja just de, för det gjorde G.
Som sagt jag hade en underbar dag som började med en god frukost som jag inte behövde göra själv, vi stack hem o fikade hos pappa och styvmor och där hemma hade G gömt presenten till mig.
Kan ni gissa vad det var? Något jag önskat mig väldigt länge och nu fick jag det äntligen.
Hade jag inte haft några öron hade mitt leende inte tagit slut.
Han den underbara med stort H hade varit och köpt en Kartell Bourgie lampa till mig.
BÄSTA PRESENTEN NÅGONSIN!!
JAg blev även uppvaktad med andra fina saker men lampan, ja den där lampan var BÄST.



Och inte nog med de, på kvällen blev jag utbjuden på middag, bara vi TVÅ.
Kvällen avslutades med en utgång, så jag kan inte annat än säga att jag hade en fantastisk födelsedag och jag fick spendera den med G.

I lördags var jag på Väla och fick inhandlat en jack, det börjar bli rejält kallt ute nu så det var verkligen på tiden.
På kvällen var jag bjuden till mamma på god mat och dricka och givetvis fick jag fina presenter där oxå.
Kvällen spenderades på soffan tillsammans med G och Nille och filmtittande.

Igår var det ju då åter Söndag igen, en riktigt lökig söndag hade vi.
Kebab, massa film och mys på soffan. Runt 20 palla jag dock inte sitta inne längre så jag drog med G ut på en promenix vilket var riktigt skönt. Frisk höstig luft, sådär mysigt blåsigt, mörkt ute och perfekt sällskap.

Och nu har vi åter måndag igen, och G:s lägenhet har blivit städad så nu vet jag en som kommer bli på strålande humör när han kommer hem.
Tack och lov är det en kost jobbvecka för G och detta innebär att jag får se honom igen redan på Onsdag, TOPPEN!!

I övrigt har jag hyffsat mkt att göra i veckan

Tisdag: Till Mormor & Morfar
Onsdag: Tvätta och på kvällen kommer Pappa och K på middag
Torsdag: Vaccineras och på kvällen ska jag få spendera tid ensam med mamma
Helgen Fredag - Söndag: Inget planerat än

Ne nu ska jag fixa lite mat och kanske jag tar mig ut på en promenix idag oxå i blåsten.


RSS 2.0