Sandlåda i ögonen?

Efter en veckas jobb känner jag nu hur jävla trött jag egentligen är. Det är lördag, jag är ledig och jag orkar banne mig inte göra något speciellt. Det är ju egentligen nu man ska passa på och hitta på saker på sina lediga dagar men men orkar man inte så gör man inte. Gäller att lyssna på kroppen!

Men även om jag är pisstrött har jag fått fixat en del saker idag. Bättre än inget.
Jag vaknade ju tidigt precis som vanligt så när frukosten var i magen passa jag på att sortera lite i ett skåp och även i min garderob. Även om det inte var mycket som åkte i soporna så blev det lite mer än en kasse.
Har idag även fått tummen ur röven och satt ut soffan på blocket så nu väntar och hoppas jag bara på att där är någon trevlig köpare som vill ha den. Men innan jag kunde lägga ut bilder på soffan fick jag ju städa, en jävla röra blir det snabbt i TV-rummet men så blev även det gjort. Ja hela lägenheten fick sig en dammsugning.
Men nu när jag gjort lite nytta ska jag bara kasta mig på soffan tror jag och börja kolla på desperate housewives boxen som bästa Mala kom med för någon vecka sedan.
G är ute i Häljarp hos Ari och LInd och när han behagar dyka upp vet man aldrig. Vi var ju faktiskt där ute i gårkväll på ett litet besök, lika trevligt som alltid.

Efter jobb igår fick vi även shoppat lite. En ny skön BH till mig som passar och inte klämmer och skaver överallt och G fick köpt sig en ny data. En Apple IMAC 27" riktigt fin är den men jag håller mig till min egen ett tag till i alla fall:)Men nu ska jag mysa ett tag i min ensamhet!
Ha en fin fin lördag...Kommentarer
Postat av: Malin o Axel

vi rensade ut en hel sopsäck häromdagen med gamla kläder, de kan någon annan ha nytta av istället för att de ska ligga här och ta plats!Vi ska också ha en stationär Mac sen när våra bärbara har gjort sitt. Mac e 1000ggr bättre än Pc2011-07-23 @ 18:27:47
Postat av: Mala igen

Despan är SÅ jävla bra! Hur kan jag missat den serien?! Jag nöter säsong 4nu

2011-07-23 @ 20:42:18
Postat av: Anonym

Jag köper soffan om ni säljer den för halva priset!

2011-07-27 @ 23:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0