Arbetsmyra

Nu är jag trött, trött o ännu mer trött.
Jag har varit igång hela dagen. Jobb till halv 4 sen var det raka vägen hem och fortsätta "jobba" hemma.
Tvätten har blivit tvättad och lägenheten städad tänkte det var lika bra när jag endå va i farten.

Räkningarna är betalda och man är fattigare än vanligt, det är inte lätt när man har räkningar som ska betalas men inga pengar som kommer in på kontot.

Har precis duschat och bänkat mig i soffan, ska inte röra en fena resten av kvällen, jag är värd vilan nu och jag kan lova att det behövs.
Helt plötsligt när jag var mitt uppe i mitt städande fick jag sjukt ont i magen och ett illamående som bara svepte över mig. Tyvärr så sitter de i än, inte de minsta kul.


TRÖTT

Idag är jag TRÖTT, jag vill egentligen bara krypa ner i sängen igen och sova i hur många timmar som helst men det går ju inte. Jag börjar jobba halv 8
Vaknade strax efter 4 o sedan dess har jag sovit på sin höjd 30 minuter, inget kul alls det här inte.
Vaknar av de jäkla fiskmåsarna som för liv på morgonen! Får man lov att skjuta dom?




Marabou Cookies

Idag fick en påse med Marabous nya kakor följa med oss hem från affären.
Jag kan inte låta bli att testa allt nytt som kommer men det var en stor besvikelse när första tuggan på kakan togs.
Den smakade INGENTING!!
Så dessa lär vi aldrig köpa fler gånger, men nu har vi provat dom.


Telefonkö

Idag vaknade jag faktiskt tidigt, redan halv 8 men det var ganska så bra endå. Ska ju komma i säng i tid i kväll för i morogn e de jobb igen som gäller.
Tänkte att jag skulle passa på o ringa försäkringsbolaget angående min telefon sådär tidigt på morgonen för då e där säkert inte speciellt lång kö. Vad fel jag hade då. Första samtalet dit innan dom svara tog 17 min o ja jag fick ringa två gånger för första gången fattades jag ett nummer man skulle uppge för att få sitt eget skadenr och andra gången jag ringde dit tog det 25 min. så den jävla luren har suttit klistrad i mitt öra hela morgonen. Och inte nog med det nr som jag behövde var jag tvungen till att rota fram i källaren. så det blev ingen bra start på dagen. Men nu har jag mitt skadenr och i eftermiddag ska jag åka för att lämna in min lur.
Något som irriterar mig väldigt mycket oxå är att jag måste betala 600 kr för att kunna hämta min lur sen, nä det räcker inte med dom nästan 90 kronorna i månaden jag betalar för försäkringen utan man ska betala för att hämta luren sen oxå.

Ne nu ska jag inte sura mer, solen skiner och jag sitter på balkongen och njuter och det gör nog bebis oxå för den sprattlar på för fullt:). vill bara gå in och väcka G så jag får lite sällskap men än behöver han sova någon timme till.


Balkonghäng, möbelletande och vecka 23

Vilket härligt väder det har varit idag, i alla fall på förmiddagen det blev lite små molnigt framåt eftermiddagen men jag är inte den som är den så jag passade på att njuta utav solens strålar på förmiddagen.
Att sitta på balkongen och njuta i sin ensamhet när mannen sover är inte fy skam, dessutom hade jag ju sällskap av lite tidningar.



Innan G vaknade hann jag även få sålt en gammal TV bänk så nu är där en sak mindre som tar plats på vinden = en sak mindre vi behöver flytta på den dagen vi flyttar:)
Vid halv 1 tyckte jag att G kunde gå upp, då var det trist o sitta själv och han hade ju fått sin skönhetssömn. Efter han fått i sig lite frulle bar det av mot Ekeby möbelaffär där det letades utemöbler men ingenting hittades därefter begav vi oss mot Bauhaus för att se om deras utbud av trädgårdsmöbler var bättre men icke. Så ganska snabbt bestämde vi oss för att vänta med trädgårdsmöbler, även om det är REA på just det nu så ska man hitta något man vill ha och det får vänta till våren. Istället kolla vi på matrumsmöbler på Bo Concept. Där fann vi verkligen det vi sökte! Men när vi endå var i Helsingborg blev det en tur inom IKEA för att spana på lite saker till den kommande bebsens rum. En hungrig G resulterade i att även jag fick trycka i mig rälig mat från IKEA. Jag tycker verkligen att deras mat är vidrig men det är kanske bara jag?
Så nu är jag ganska trött i kroppen efter att ha farit runder hela eftermiddagen, men vill man ha något måste man ju ut o spana först.

Nu har jag nästan precis släppt iväg G för sista jobbenatten och jag hade tänkt krypa ner i soffan och kolla på kvällens film på 3:an Du har mail eller vad den hette.

För övrigt går vi in i vecka 23 idag. Är det någon som kan fatta att jag ska bli MAMMA för jag kan det då inte. Vi ska bli FÖRÄLDRAR, det är stort.
Jag mår toppen i alla fall lite ont i ryggen då o då men jag klagar inte än. Trött om kvällarna och halsbrännan hade kunnat ta kål på mig vissa dagar men annars är det lugnt.
Jag kan numera se utanpå magen när bebis rör sig därinne och det är lika mysigt var gång.



                   En bebis i vecka 23

Dålig film

Nu ska jag ge er ett tips på en dålig film.
Jag dök ner i soffan tidigare i kväll i hopp om att få sätta på en söt animerad film som jag trodde skulle vara bra, inte super bra men BRA!
Ack vad fel jag fick, riktigt seg och långdragen så jag kan ärligt säga att jag såg inte klart hela.
Filmen jag pratar om är RANGO...



Så istället för att se klart filmen hoppa jag in i duschen och därefter fick ögonbrynen sig en runda vilket verkligen behövdes.
Så nu när jag luktar gott och är ren ska jag åter ta o slänga mig på soffan med täcke o kudde o kanske titta på Sex and the city filmen en gång till. Man kan inte se den för många gånger och i kväll visas den på TV 4+
tror inte där är något annat skräp att titta på i alla fall.
G jobbar natt idag med så jag är ensam :(

Ingen utav er läsare som har tips på BRA filmer?


 


Rastlös

Jag vill hitta på något men frågan är bara vad?
Det är dagen efter midsommar vilket innebär att allting är stängt idag, jätte stängt då det är en super RÖD dag. Men någonting kunde väl varit öppet idag, alla är ju faktiskt inte bakis och ligger hemma o mår skit.

Jag har hunnit med ett besök hos min far men nu är klockan bara 15. Att bara vara hemma resten av dagen kommer göra att jag klättrar på väggarna.
Kom med förslag vet´ja!!


Hade velat fira

Helt i onödan åkte vi till Väla idag för att lämna in min lur på lagning. När vi väl kommer till telenor förklarar han snällt för mig att jag måste ringa och få ett försäkringsnummer eller vad de nu var innan jag kan lämna in min lur eftersom garantin på den har gått ut.
Åh kill me! Jag vill ju få lämnat luren så jag kan få tillbaka den fortast möjligast ju.
Men även om jag inte fick lämnat luren på lagning så pigga min sambo upp mig med lite shopping.
vet att jag inte borde shoppa nu som gravid men bara lite, blev två klänningar och en tröja. dessutom var den ene klänningen på REA!

Vi har precis fyllt våra magar med sill, potatis, gräddfil, gräslök och en massa annat gott. Nu väntar bara jordgubbarna oxå på oss. Sen är det snart dags på G att bege sig mot jobb tråkigt nog. Vill ha honom hemma.
Men jag har "sällskap" av en pigg plutt i magen om inget annat, för den har varit väldigt aktiv hela dagen, massa MYS!

Men nu när jag tänker efter så nog allt hade jag velat fira midsommar i alla fall. Man vet att alla andra är iväg och samlade med släkt och vänner. Aja jag KLARAR MIG.
Ha en bra midsommar och var rädda om er, och tänk på att det faktiskt kommer en dag i morgon oxå.




Midsommar

GLAD MIDSOMMAR!

Vad hittar ni på idag?


Min älskade lur är sönder

Var det någon mer än jag som vaknade i natt av att det verkligen öste ner och blåste halv storm?
Kan tillägas att jag är jävligt trött idag, mina tre första dagar på jobb är gjorda och nu är jag ledig fram till Tisdag morgon. Det märks att det är ett år sedan man cykla, gick och sprang i trappor hela dagarna, hela kroppen är trött men det sägs ju att det är bra att röra på sig när man är gravid.

Min älskling som jag alltid har med mig vart jag än är gick sönder idag.
Jag tappa den i golvet och nu kan jag inte släcka skärmen, stänga av telen, höja och sänka ljudet eller sätta den på ljudlös så i morgon får det bli att jag lämnar den för lagning. Hoppas bara att det går fort för att vara utan den för länge det vill jag ej.



Mannen min jobbar till 20 i kväll så fram till dess ska jag passa på att slappa ett tag, kanske till och med sova en stund det vet man aldrig:)


Kvällsjobb

Usch jag känner inte alls för att jobba kväll idag. Hade mycket hellre gått upp o börjat halv 8 men nu e där inte mkt o be för utan det blir jobb till halv 10 i kväll.
Middagen står på spisen, magen skriker efter mat men det är inget ovanligt längre. Litte pyttipanna med ägg o rödbetor får det bli.

Nyss hemkommen från Malin o lilla Axel. Alltid trevligt o snacka lite skit.
Men nu blir det mat.


Första dagen på sommarjobbet

Idag är det en trött fröken som sitter framför datan.
Halv 7 i morse ringde klockan och då hade jag redan varit vaken ett par gånger under natten och tidiga morgonen. Första dagen på sommarjobbet är nu gjord och det kändes hur bra som helst. det blir säkert en kanon sommar och det är ju aldrig fel med lite extra klirr i kassan.

Efter jobb hela dagen fortsatte det när jag kom hem, då var det åter dags för tvättkorgen att bli tömd och snart så är vi klara med det även denna vecka.
Passade även på att hämta ut min goodiebag för bebisar som kom med posten idag, jag vann denna för några veckor sedan och där var massa blandade saker i den. Allt från nappar, bitring, leksaker, blöjor till smakprov på gröt och välling. Alltid kul när man får saker utan att veta vad som finns i paketet.

I kväll blir det soffan som vanligt ihop med mina älskade jordgubbar och självklart den bästa sambon som ibland kan driva en till vansinne;)
Jobb i morgon igen men då får jag sovmorgon börjar inte förren 15.45 :)




Halsbrännan från helvetet

Helvete vilken halsbränna jag har haft hela eftermiddagen, känns som hela bröstkorgen ska brinna upp o ingenting hjälper.
Har ni läsare några tips på något som hjälper mot halsbränna?

Magbild i vecka 22


Söndag och vecka 22

Tänka sig, idag har jag varit gravid i 22 veckor tänk vad tiden gått fort fast att jag på något sätt tycker att den kryper fram mest hela tiden. Jag kan inte riktigt förstå att jag snart faktiskt får träffa den lille loppan som växer för fullt i magen. Jag känner rörelserna från loppan mer o mer för var dag som går och nu kan även G känna när den sprattlar för fullt.
Jag tänker mycker på hur livet kommer bli när bebis äntligen kommer ut till oss, hur kommer den att se ut och vara? Ja gud vad jag längtar till hösten både beis och hus på en o samma gång det är inte dåligt det inte:)
Något som nu faktiskt är ganska jobbigt är alla konstiga drömmar man har, och även ryggen börjar jag känna av mer och mer. Tack o lov har jag inte gått upp speciellt mkt än men vem vet de säger kasnke bara poff så sitter de en jäkla massa överviktskilo på denna kropp. Men dom får jag promenera bort på mina barnvagnspromenader till hösten:)




Annars fick jag en fin fin sovmorgon idag med, halv 10 slog jag upp de blå, begav oss iväg för lite handling så vi kunde käka frukost. G begav sig iväg till en arbetskamrat och jag blev kvar hemma själv så jag har fått gjort en del. Har städat och sen gick jag ner i garaget för att sortera mina lådor en gång till. slängdes inte allt för mkt men fyllde i alla fall en svart sopsäck.
Nu ska jag fortsätta njuta av att jag är själv, jag ska slänga mig på soffan och läsa en bra bok tror jag.
Vad hittar ni själv på denna söndag?


Lördag 110618

Det har varit en dag som har gått ganska mycket i lugnets tecken.
Mulet, regn och jäkligt trist väder resulterade i en förmiddag på soffan med min älskling. Åh vad jag älskar att mysa och jag ska banne mig ta vara på varenda minut vi har själv nu innan liten bebis kommer.
Klockan 15 var det dags för 2-års kalas med god smörgåstårta (jag åt som en häst) och just nu i skrivande stund hade jag kunnat äta ännu lite mer.

Kl 18.30 hade vi bokat Bio och filmen vi valde blev BAKSMÄLLAN 2 inte lika bra som ettan men dock en hel del skratt även denna gång.
Hemma igen och myskläderna är på, mysvädret har stannat hela dagen och jag antar att det blir soffan och kanske ännu en film till innan denna kropp somnar.




Sur sambo och fina fötter

Idag startade dagen men en styck grinig sambo, tack o lov blev det bättre fram på eftermiddagen.
Tog stålhingsten o begav mig ner mot staden för idag var det åter dags att få fina fötter. Så nu kan jag gå i sandaler hela sommaren o visa fötterna utan att skämmas. Alltid lika skönt när man går därifrån, då känns det som att traska på moln.



I eftermiddags blev det ett besök hos Malin o lilla Axel.
Skitsnack o mys såhär en fredag är då aldrig fel.

Middagen är i magen o jordgubbarna är inhandlade. Så i kväll blir det film, massvis med jordgubbar o en hel del mys.


Lilte shopping

Jag kunde sova länge idag, slog inte upp ögonen förren klockan var halv 10. Vet inte när detta skedde senast men glad var jag i alla fall när jag titta på klockan. de gäller ju faktiskt att ta vara på att sova nu när man verkligen kan. Så har vi tur orkar jag vara uppe lite extra länge i kväll.
G stack o handla nya bullar till frukost då brödet vi hade hemma hade möglat, och efter det gjorde vi vid oss och begav oss till de tråkigaste köpcentrat som finns egentligen Center Syd.
Där inhandlades två pyjamas till den sprattlande lilla bebisen. Kanske väldigt tjejiga men jag tyckte dom var så söta så kunde inte låta bli.





Hämtade även ut ett nytt mobilskal idag som jag beställde innan vi for till Kroatien. Påminner om det ljuva 80-talet och sin barndom:)



Men nu ska jag trycka lite mer jordgubbar i väntan på att G kommer hem.


Mumsfilibabba!

Finns det något godare än jordgubbar?
Jag kan äta hur många som helst, så snart kommer det väl att växa jordgubbar ut öronen på mig.
Igår kväll gotta jag till det med jordgubbar, jag tryckte utan problem i mig 1 liter (och det hade jag kunnat göra var dag jag kommer aldrig att tröttna på dessa godingar)
Ett extra plus är ju att jordgubbar innehåller mycket järn och med tanke på att det bor en bebis i min mage behöver jag extra järn. Så jag kommer fortsätta att sätta i mig jordgubbar i sommar:)









En bra dag trots allt

Det blev en bra dag trots allt. Jag slapp vara rastlös till sist och det är jag väldigt glad för.

- En runda på stan för att leta födelsedags present men i vår lilla stad fann vi inget vettigt
- Inom stadshuset för att få gjort en ID handling inför sommaren så jag kan visa upp att jag är jag för de gamla
- För att fortsätta vårt letande av present begav vi oss till Väla där vi till sist fann en present som vi hoppas blir toppen
- Växla tillbaka pengar
- Fick bytt ett par söndriga sandaler
- Och jag fick även kikat på saker till bebis, dock fick ingenting följa med hem idag

Efter en snabb runda hem om för att äta begav vi oss till Häljarp till Ari och Linda. Mannen min sa att vi bara skulle ut om och säga hej en snabbis men en snabbis för honom var typ 3,5 timme men vad gör det när det är trevligt att komma dit?
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och hoppas på att det slutar klia och svida i näsan, jävla POLLEN skit!


Godmorgon

Där var en plutt i magen igår som absolut inte ville sova när jag ville det och i morse när jag ville sova då var en viss plutt vaken och sprattla runder :) Massa MYS <3

Jag längtar efter hösten grymt mkt, tiden går så sakta.


Så vad händer idag då?
Jag är så sjukt sugen på att shoppa, vad exakt jag vill shoppa vet jag inte men jag vill bara shoppa men så är det väl alltid när man inte har pengar till de.
Vi får väl se vad dagen bjuder på.


Vardagssysslor

Det tråkiga med att komma hem från semestern är att man måste ta tag i vardagen igen.
Idag har vi ett berg av tvätt som ska tvättas och jag är inte ett dugg motiverad till detta. Två maskiner är precis startade och vi har väl en si sådär 4 eller 5 maskiner kvar.
Lägenheten fick sig en snabb dammsugning så här ser rent ut igen om inget annat.



Men jag vill ju hitta på något nu innan jag ska börja jobba oxå, inte sitta hemma och passa tvätten.
TRÅKIGT med andra ord!
Ja jag är väl en smula negativ idag då..

Magbilder vecka 21

Det växer så det knakar, tyvärr inte bara över magen utan minst sagt lite överallt tyvärr! Men om det någon gång är det ok att vara dallrig och småfet så är det väl nu:) 
Men men smällar man får ta, jag får ju något fint i slutändan :)









Nu ska jag iväg och leta sandaler, dom andra gick sönder på semestern.
Soligt och varmt hemma oxå, skönt. Hoppas ni har en toppen Söndag.



Nu har vi passerat halva graviditeten :)

GRAVID VECKA 21

Bebisen

Din bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande. Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.
Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av gravid iteten. Bebisen är nu c:a 18 cm lång från huvud till stjärt och väger ungefär
300 gram.
Nu mognar de olika organen. Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern.
I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas. I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.

Du

I princip alla kan nu se att du är gravid! Din livmoder borde nu kännas ungefär 2 cm ovanför din navel. Du har antagligen ökat 4-7 kg i vikt och allteftersom bebisen börjar bilda sina fettreserver kommer också din vikt att öka. Under de kommande 10 veckorna kommer du att gå upp ungefär hälften av den totala viktökningen under hela graviditeten.
Du kanske också märker av en ökad aptit eftersom du behöver 500 kcal mer per dag för att försörja din ökade ämnesomsättning. Det är bra att undvika mat som innehåller mycket fett, socker och kalorier, och istället äta frukt, grönsaker, spannmål och anndra naturliga baslivsmedel.
En del upplever ovanliga starka begär efter mat, och även efter sådant som inte är mat; såsom cigarettaska, kol och öl. Bli inte förvånad om dina ben svullnar upp under dagen. Detta kan avhjälpas genom att sätta fötterna i högläge någon eller några gånger under dagen. Blir svullnaden kraftig så bör du genast kontakta barnmorskan eller läkare för kontroll; särskilt om du har andra symptom så som huvudvärk och flimmer för ögonen.



Så känner jag:
Jag mår väldigt bra nu, i början trodde jag aldrig att mitt illamående skulle släppa men det gjorde det och nu kan jag njuta mer. Det enda som jag tycker är riktigt jobbigt är att jag har en mage som inte alls vill fungera som jag vill att den ska, men med lite hjälp så går det hyffsat om inget annat. Ingen kul läsning men ren fakta min mage mår inte bra utav graviditeten helt enkelt. Min mage funkar som sagt inte men däremot så är jag konstans KISSNÖDIG, jag vet inte hur många gånger om dagen som jag springer för att kissa!?
Jag blir hungrig snabbt eller rättare sagt jag är hungrig konstant nästan. Jag känner mig pigg på dagarna fast att jag vaknar sjukt tidigt men å andra sidan försvinner orken ganska snabbt på kvällen och att vara uppe sent om kvällarna orkar jag inte, jag somnar gärna gott på soffan innan jag tar mig in i sängen för natten.
Jag börjar känna allt mer rörelse i magen, fortfarande inte jätte tydliga sparkar men bebis känner jag absolut av, speciellt om jag åker bil börjar den sprattla:)
Jag känner inger starkt begär efter någon speciell mat, och har aldrig gjort.
Jag har börjat flåsa grymt mkt när jag går upp för trappor eller gör något annat ansträngande och dammsuga tycker jag börjar bli jobbigt. Men annars ska jag absolut inte klaga, jag mår prima!





En bebis som föddes i vecka 21 och var lika lång som en penna, kan knappt förstå att jag faktiskt har en sådan liten varelse i min mage. Dessutom fick hon inga skador av att hon föddes så tidigt som hon gjorde.







Minsta fötterna jag någonsin sett!
Jag längtar enormt efter vår plutt men den får gärna stanna i min mage och växa till innan plutt kommer ut och vi kan pussa på dennes fötter!


Hemma igen!!

Nu är vi hemma igen. Borta bra men hemma är alltid BÄST!!
Vi har haft en sjukt bra, mysig och faktiskt en helt underbar vecka.
Jag trivs i min älsklings sällskap, tillsammans med honom har man aldrig tråkigt.



Fruktansvärt trött nu, så jag ska ta och bara slappa i soffan och kolla film. För soffan är något jag faktiskt saknat enormt denna vecka.


Ssoliga hälsningar

Tittar mest bara in om för att säga hej fran Kroatien.
Vi har det super, passar pa att njuta till fullo av mitt hjärta.
Utflykter, badande och en del solande. Dock e här ganska molningt o ingen gassande sol men det passar ju en gravid kvinna som mig perfekt.
Här e vart och skönt om inget annat.

Hoppas ni har det lika bra hemma i Sverige, om tva dagar atervänder vi hem igen.

Kramar fran

Vi är redo

Väskorna är packade, vi är redo!
Om några timmar sitter vi på ett plan till Kroatien.
Bara jag och min älskling. Kvalitetstid, njuta av varandra och bara va. Ta dagen som den kommer.
det blir upp i ottan i morgon flyget går kl 8 men vad gör det när man har en veckas semester framför sig.
Nu önskar jag mig bara fint väder oxå:)




Ha en super vecka för det ska jag ha så hörs vi när jag kommer hem igen.



Knull på balkong

Vi har precis varit med om en levande porrfilm om man nu kan kalla det så.
Vi sitter i godan ro på balkongen och njuter utav solen, varandra och ett korsord när grannarna helt plötsligt börjar knulla.
Hallå dom är väl medvetna om att vi sitter där ute, tror dom inte att vi ser dom? Dom försökte nog pippa i smyg men det gick inte så bra!!

Ja varje dag ska man få uppleva något nytt.


Nya bullar

Jag vaknade med ett ryck 7.40 och insåg att G låg inte i sängen sidan om mig och befann sig inte heller någon annanstans i lägenheten. Okej jag erkänner blev ganska rädd och började fundera över vart han befann sig, men snabbt fick jag veta vart han va. Finaste älsklingen hade för en gångs skull vaknat före mig och begett sig ut för att handla hem nya bullar till frukost.
Det var gott, jag är mätt och väldigt glad idag.
jag fick inte bara god frukost utan jag fick vaknat till ett underbart soligt skåne.

Idag står det packning av resväskor och växling på schemat.
Så nu ska jag hoppa i duschen så vi kan bege oss mot växlingskontoret.




Jag önskar

Jag önskar mig denna söta lilla APA från Kay Bojesen, har velat ha den väldigt länge.
men önska kostar ju faktiskt ingenting!



Fortfarande snorig

Näsan rinner som ett jävla vattenfall men jag mår i alla fall lite bättre idag än vad jag gjorde igår.
Låt mig slippa denna förkylning till lördag. Jag håller tummarna och hoppas.

Fick sova till kl 8 i morse vilket var ganska så skönt, kunde dock inte ligga kvar o njuta då min mage skrek efter frukost. Hur är det möjligt att vara såhär hungrig?
Efter frukost börja jag städa, vill ha en ren o fin lägenhet när vi kommer hem efter semester. Mannen erbjöd sig själv att dammsuga så jag damma o moppa golven. gott lukar här:)
Tvätten är snart färdig och jag kan med gott samvete sätta mig på rumpan och inte göra ett skvatt.


Kom ihåg


" Kom ihåg att älska medan du vågar
Kom ihåg att leva medan du gör det ".




1:e Juni

Vilken natt jag haft. Usch, fy o blä på den rent ut sagt. Varit vaken varannan timme hela natten för då har jag varit tvungen till att gå upp o kissa och snyta mig. Varför måste bebis ligga o sparka o trycka just på blåsan? Och vart kommer allt snor ifrån?

Jag har använt ett antal paket med näsdukar idag och är nu helt sårig under näsan, halsen river fortfarande och jag mår inte speciellt bra. Hallå låt mig vara frisk till lördag för då bär det av mot Kroatien och semester.
Idag gjordes då äntligen det sista i skolan vilken underbar känsla, jag har gjort en termin i skolan redan. Fick idag hem responsen på min ansökning om mammaledighet. Fick två månaders ledigt som det ser ut nu så vi får väl se vart det slutar och om de blir någon mer skola för min del!!?

Min lilla, fina, underbara älskling Max fyller år idag oxå! Världens bästa som alltid visar uppskattning och är lika glad över att se en. Tänk att det är 8 år sedan han kom till oss eller ja snart för idag är det ju 8 år sedan han föddes:)





Ne nu ska jag kurera mig i soffan och fortsätta tycka synd om mig själv.
Förstår inte hur jag kan bli förkyld med all frukt o vitaminer jag stoppar i mig var dag.


RSS 2.0