Nu är det HÖST :)

Nu är det officiellt höst med tanke på att det idag är den 1:e September och faktiskt bara exakt en månad till min födelsedag.
Vi hade inte kunnat inviga hösten på ett bättre sätt än vi faktiskt gjort idag. Vi har ju varit på ultraljud, denna gången såg man inte så mycket utav bebis eller jo man såg mycket men inte hela bebisen på en gång utan en kroppsdel åt gången eftersom den är så stor nu men ack så mysigt att få se den lilla.
Allting såg väldigt bra ut och det är skönt att veta, den ligger och trycker på sin mammas urinblåsa med huvudet så det är inte konstigt jag är konstant kissnödig :)
Det lilla livet vägde idag 2166 gram och beräknas väga ca 3500 gram när den kommer till världen. En lagom stor bebis och det tackar vi för.Här har vi bebis i Vecka 18

Men jag har hunnit med mer än bara UL. Då G jobbade natten till idag så var han väldigt trött så han fick gå o lägga sig igen efter UL och jag fixade med tvätten och det är tungt nu och springa upp o ner i trapporna för att fixa med tvätt men jag ser det positivt två månader kvar sen har jag en egen tvättmaskin.
Jag har även hunnit med en jäkla promenix med Malin och Axel och det känns nu, varför plågar jag min kropp på detta sätt? Mina fötter värker och mitt bäcken ska vi inte snacka om. Men jag vill ju så gärna kunna röra mig på samma sätt som jag alltid gjort innan.

När jag kom hem från vår långpromenix fixa jag kvällsmat till oss och sen svängde jag ihop en kaka som G fick med sig till jobb i natt. Lite gott får dom väl ha när dom sliter när alal vi andra ligger och trynar.

Nu ska jag snart ta mig in i duschen sen lär jag tokdäcka känns det som mega trött och med tanke på att det är renbäddat i sängen blir det ännu bättre.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken snäll flickvän du är :-) Mm jävla sätt på netonnet.

2011-09-01 @ 20:21:14
Postat av: Linda

Hoppas du sov gott å att de känns bättre i fossingarna å bäckenet ida! Jepp jag kom ut,klippte gräset å planterade om en buske :)

2011-09-02 @ 07:46:04
URL: http://lindas...
Postat av: mala o Axel...

en alldeles perfekt bebis =)

2011-09-02 @ 21:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0