Lördagkväll med Mala

Idag blir det utgång med underbara BÄSTASTE Malin!
Ikväll ska vi slå klackarna i taket.

Vi ses kanske i dimman!

/LarveN

Det vackraste...


Så var det tisdag igen

På begäran från Malin ska jag se till o få till ett inlägg.
Dock inget speciellt intressant som hänt i mitt liv de senaste dagarna men de tyckte hon att jag skulle strunta i. Så Mala vill du läsa ointressant inlägg så visst ska du få göra de:) Du vet ju redan vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna.

De har inte hänt mkt. Fredagen spenderades ute i hålan ANNELÖV. Ja jag vet nu tänker ni alla vad f*n gör du där ute? Den frågan har jag ställt mig själv oxå men faktum är att jag faktiskt trivs rätt bra där. Om inget annat får man träna magmusklerna då man får skratta hela tiden. Man har inte tråkigt när man befinner sig där i alla fall.
Så i fredags blev det vin, hot shot, strawberry daiquiri (Mala ledsen o behöva säga de men Mackes var faktiskt godare), rappakalja, salta pinnar, en jävla massa skitsnack och ännu mer skratt. Kom i bingen runt halv 7 så i lördags var jag inte speciellt pigg, huvudet värkte men smällar man får ta när man haft en himla trevlig kväll/natt innan. Begav mig hemåt runt 15.30 o sen blev de bara soffan i min ensamhet.I söndag fick jag fint besök av underbara Sandra, det är lika kul o träffa dig var gång och jag ser fram emot vår roadtrip till Halmstad på fredag:)

Annars har det inte hänt mkt i mitt liv dom senaste dagarna och jag har haft sjukt tråkigt, jag gillar inte ensamheten jag vill att de ska hönda saker hela tiden men samtidigt vet jag om att det går inte. Jag får helt enkelt lära mig och ta de lugnt.

Idag tog jag och Karin våra stålhingstar och styrde ner mot staden där det shoppades lite. Ett par leggings, en tunika och en grön skjorta. Jag vet jag går på A-kassa men ibland måste man unna sig. Kalaset gick bara på274:- så det var de väl värt?
Och nu i kväll fick jag kaffebesök av finaste underbaraste Malin. Jag är så glad att jag har dig och att du alltid finns vid min sida.

Har även pratat en hel del med M. När vi väl kan hålla sams är det sjukt kul att prata med dig!

Nä nu ska jag hoppa in i bingen och fortsätta läsa min bok snabba cash!
Sov gott alla underbara och ni andra som jag tycker mindre om dröm en mardröm vet ja..

/LArveNMala nöjd nu?

En helt vanlig Tisdag

Vaknade av telen som ringde halv 11, trött o sliten. Fy vad jag sover dåligt när en annan person ligger på andra sänghalvan. Men jag ska inte klaga fick ju sovit 11 timmar igår natt:)
Vaknade i alal fall till en lika fin dag idag med strålande sol och blå himmel. Hela jag fylls av energi och jag blir på strålande humör.
Hoppade i promenixskorna och gick en lång runda. När jag kom hem blev det en kopp te på balkongen, varmt och skönt i solen.

Jag har precis jagat bort alla dammråttor för denna gången och nu har jag landat i soffan.
Sitter och funderar på vad jag ska äta till middag idag? Idag får de bli något annat än filmjölk:)

Igår fick jag en fråga av syster min. Tror inte riktigt hon tänkte sig för och jag önskar så jag hade kunnat svara på frågan men det kan jag inte riktigt.
Hon frågade hur det var med Anna? Jag vet att hon har det bra där uppe i de blå och jag vet att hon vakar över oss här men jag skulle så gärna vilja svara att det är toppen med henne. Att vi träffades igår, att hon jobbar, kanske hade varit på väg och skaffa familj. Men det kan jag inte och det gör så ont i mig. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket.En annan sak som oxå gör väldigt ont är att se sin älskade vän vara ledsen över att ha mist sin älskade mormor. Jag finns alltid för dig vännen, ALLTID!

Annars har det inte hänt speciellt mycket att berätta om, kanske blir det en sväng till bonnahålan idag då en viss Macke fyller år i morgon. Vi får se.

Ha de!

/LArveN

Fredag!

Fy fan, jag kan inte fatta att jag levt med dig i 3 år. Du é ju inte normal!
O din brud hade jag bara velat dra i bitar. Jag hatar henne. Hade de inte varit för henne hade vi inte varit där vi e idag. Då hade vi ju kunnat snacka normalt med varandra.
Men jag har fattat nu att du inte vill de. Efter den 25 april slipper du mig i alla fall.

Tack för sällskapet vid middagen, hoppas att de smaka bra men de gjorde de säkert med tanke på att de slank ner två portioner o en matlåda:) Smaka bullarna fint? Grabbarna på jobb fick oxå smaka va?


Tack för en sjukt rolig kväll Mala, Håkan, Vraket o BS:)
Förfestspelet e farligt:)
Hårt men roligt!

nu säger jag godnatt, sov gott o dröm sött!

/LarveN

Break Your Heart?


SOL

Det är äntligen SOL o vår i luften och snön är på väg bort.
Jag längtar till jag kan sitta på min lilla balkong o njuta av vårsolen!

Anställningsintervju idag kl 11 som faktiskt gick ganska bra, ser rätt lovande ut.
Och efter det for jag med bästa Malin till Centan där det blev en del shopping. Jag har egentligen inte råd med detta men va fan utgång i morgon o då behövs det alltid något nytt.
Malle fick mig att köpa skor med hög klack, okej inte jätte hög men för en som inte är van vid klack så är dom höga. Så vi får väl se hur kvällen slutar i morgon:)Men vad ska jag hitta på nu då?
Trött som fan eftersom jag inte kom i säng försen efter kl 04. Att du orkar diskutera och bli arg och förbannad för småsaker. Och säg inte till mig att jag ska ändra min attityd när jag inte gjort dig något!!
Men jag kan ju inte gå o lägga mig nu heller.

En promenad i vårsolen kanske?

Ha en skön fredag så hörs vi.

/LarvEN

RSS 2.0