Skit natt

Natten till idag har varit en jävla skit natt rent ut sagt. Har jag inte sprungit på toa så har jag vaknat från och till hela tiden och sen har det tagit ett tag innan jag somnat om igen. BLÄ!!! Så idag känner jag mig en aning trött men solen skiner och det är varmt så jag ska absolut inte klaga.
Idag ska jag träffa Malin och Axel:), ska även hinnas med ett besök på banken och därefter ska det letas underkläder vilket jag verklilgen behöver nu, jäklar vad allt sitter tajt helt plötsligt.!?

Igår blev det en kort sväng till skolan och sen åkte vi och kolla bil och provkörde. Jag tror G har bestämt sig för vilken bil som blir den kommande familjebilen när det vet jag inte men innan bebis kommer och känner jag honom rätt så blir det ganska snart.

Nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska träffa Malin.
Ha en bra dag i solen!


GLAD PÅSK

Idag har varit en bra dag, dock jobbar G även denna dag fram till 20 vilket är väldigt tråkigt men inget att göra något åt.
När G stack till jobb mötte jag upp Malin och Axel. Det blev en härlig promenad ner till stan där det först handlades lite kläder till mig så jag har något att ha på mig därefter traska vi bort till Madde´s och köpte med oss lite lunch och sen vidare in till citadellet där vi placerade våra rumpor i gräset och "njöt" av lunchen. Ja Malin gjorde de i alla fall men jag fick i mig några sketna sillbitar resten av mackan smakade himla konstigt (beror däkert på graviditeten) för det var inga konstigheter på mackan. Ägg, tomat, sill, rödlök och majonäs jag menar det är inget jag tycker är vidrigt i vanliga fall. Aja jag fick i mig mat när jag kom hem två timmar senare i alla fall.

Även idag har det hunnits med att sitta och njuta i solen på balkongen, och jag har precis kastat in två maskiner tvätt. Får bli en sväng till affären innan G slutar så vi får någon middag idag.

Ha en bra påsk kära läsare, har påskharen besökt er?




Gravid vecka 14






Idag går vi in i vecka 14 och just nu känner jag mig bara jäkligt svullen och folk undrar nog om jag ätit på tok för mycket den sista tiden. Jeans är inte längre de skönaste plagget men det funkar fortfarande, jag kommer i mina vanliga kläder, dock lite tajta kanske. En knapp öppen i midjan så funkar det bra:) Men idag hade jag tänkt bege mig till Väla för att se om jag kan spana in någon ny tunika för som sagt leggings är så mycket skönare än jeans. Blir nog detta plagg jag kommer använda som mest nu. Annars mår jag bra idag inte ont i magen och ännu inget illamående så det gäller att passa på o njuta så gott man bara kan för man vet aldrig hur länge de varar.


Och det där pluggandet går fortfarande inte speciellt bra, igår blev det ännu ett besök hos tandläkaren och sen passade jag faktiskt på att städa lyan då det var mulet ute. Och jag vill lova att det behövdes, fy vad skitigt det kan bli på ynka en vecka.

Jag sprudlar av lycka, och den där nykärs känslan har ännu en gång infunnit sig hos mig:)


Tisdag 110419

Idag känns allt bra igen, efter en helg fylld med oro kan vi nu vara lugna igen och njuta av tiden.
Vi fick gjort en extra koll av bebis idag och den mådde super, sprattla på som bara den och redan nu såg man stor skillnad sedan sist.

Efter ett besök på kvinnokliniken i Lund blev de en snabb runda inom Nova där jag skulle se om jag hittade lite tunikor men turen var då inte på min sida i alla fall. Jag känner nästan paniken över att hitta tunikor nu då jeans inte är speciellt skönt att ha på sig längre. Jag får fortsätta mitt letande i dagarna.

Till i kväll när G kommer hem från jobb har jag gjort negerbullar eller chokladbollar om ni vill kalla de för detta men i min värld heter det NEGERBULLAR! har alltid gjort och kommer alltid att göra. Man får ju fira lite att bebis mår bra elr?
Så med andra ord blir de mys, mys o åter mys resten av kvällen.



Hoppas på strålande väder även i morgon så man kan vara ute, härligt med vårvärme:)


TVÅ BLIR TRE

Det är dags att släppa bomben, jag har inte tidigare berättat det men jag känner att nu är det dags.
Det är dags att ni får veta att vi faktiskt väntar
BARN!
Ni har säkert redan anat det men det tog lång tid innan jag själv tänkte i dessa banor. Allt känns fortfarande ganska overkligt men väldigt spännande och roligt. För en gångs skull längtar jag och ser fram emot hösten.



Nu är jag i vecka 13+4
Det var en overklig upplevelse att få se att det faktiskt finns ett liv i min mage.



Underbar start på veckan

Underbara vårdag och humöret är på topp.
Började dagen med en ljuvlig promenad tillsammans med Malin och lilla Axel, det var så skönt så man ville inte ens gå in men är man tvungen så är man.
Snabbt efter vår promenix blev det idag en cykeltur till tandläkaren för ännu ett besök, jag vet jag var ju där i förra veckan men har man ont så har man.



Idag har jag även hunnit med ett besök hos fotvårdaren så nu har jag sommarfina fötter oxå.



Mannen jobbar och det är meningen att jag ska sätta mig och plugga men motivationen finner jag inte någonstans tack och lov är det snart sommar.

Jag LÄNGTAR!!
Och om lite mindre än två månader befinner vi oss i Kroatien och bara njuter. Det ska bli så skönt o bara få komma iväg ett tag.
Nä jag får väl försöka plugga i alla fall lite.


Torsdag 110414

Nyss hemkommen från tandläkaren. Alltid är de något är det inte illamående o magen som krånglar så e de ont i munnen man ska ha. det är bara att stå ut fick fixxat lite i min mun idag o resten ska åtgärdas på måndag då det blir ytterligare ett besök hos tandläkaren. Jag är åtminstonde glad för att jag inte är RÄDD för att besöka tandläkaren. Men hade varit skönt om inflammationen försvinenr så fort som möjligt. Visdomständerna som orsakar ganska mkt problem ska dras ut till hösten = Längtar!!



Annars ska de bara pluggas idag, försöka komma ut på en promenix så jag får röra på fläsket för det behövs:)
Fick ett trevligt samtall innan oxå, nu kan jag vara helt lugn fick sommarjobb även i år och det blev många veckor, heeela sommaren men pengarna behövs om inget annat.

Nu ska jag snart sätta igång o plugga vilket jag inte känner de minsta för men det är ett måste redovisning i morgon o har jag inget med mig får jag bara göra om o göra rätt så lika bra att fixa de direkt.

Annars har veckan varit bra dock har G jobbat väldigt mkt vilket resulterat i att vi setts ganska lite, i tisdags fick jag äntligen träffat Mala o söta lilla Axel. Massa mys o en massa snack vilket alltid är trevligt. X antal timmar bara flög förbi.

Ne nu va de plugga som gällde. Ha en fin dag!


Bra dag

Igår var en riktigt, riktigt bra dag. Skulle vilja påstå att det var den bästa dagen på mycket, mycket länge.
Började dagen med ett besök hos doktorn som gick hur bra som helst och därefter kom Sandra på besök. Några timmars skitsnack är aldrig fel. Skulle behövt plugga egentligen men igår la jag de helt på hyllan.
Vid 16-tiden körde vi mot Förslöv och hem till Jenny och Berra. En riktig toppen kväll med gott sällskap, mycket god mat, goa skratt, massa prat och brädspel. Tack o lov mådde jag inte illa igår så jag kunde äta utav den goda mat som serverades o gud va gott de var med mat. Efter att vi besökt dessa turtorduvor känner jag ännu mer att det skulle varit skönt att få bo i hus och längtan är enorm men vår tur den kommer.

Väl hemma kunde jag inte somna trots att jag var väldans trött så de fick bli lite TV tittande istället.
Och Jenny jag höll inga 80 km/h när jag körde hem:)

Idag började dagen oxå väldigt bra, solen strålar blåser lite och är dock lite kallt men ändå väldigt skönt. Så vid halv 10 tiden traska jag ner i stan och mötte upp Carro för en fika. på tok för längesedan jag träffa henne vilket märktes idag när vi sågs för vi hade hur mkt som helst att prata om.
Ikväll blir de grillning hemma hos G:s arbetskamrat och det ska bli GOTT med mat för idag än sålänge mår jag faktiskt bra!!

Vad hittar ni själv på denna dag?


Torsdag

Okej jävligt irriterande. Jag hade precis skrivit ett ganska långt inlägg när datan bara lägger av....
Men i alla fall, igår morse vaknade jag o mådde bra, åt en god frukost framför TV:n samtidigt som jag bläddra i morgontidningen men jag fick inte njuta och må bra sådär värst länge. För helt plötsligt kommer ett stort illamående och knockar ner mig så all frukost kom upp igen. Inte kul men tack o lov mådde jag ganska bra efter de. Men i morgon blir det doktorn riktigt trött på o må såhär nu.

Skulle även träffat fina Mala igår men de blev det ingenting av så jag hoppas på att få träffa henne snart i alla fall.

Idag njuter jag då min underbara sambo fixar med tvätten plus att jag fått en fin bukett blommor.
JAG HAR DET BRA JAG!



Men nu ska jag slänga mig på soffan o kolla på the big bang theory, upp tidigt i morgon till farbror doktor.


Söndag igen:(

Jag skulle nog aldrig uttalat högt att jag börjar känna mig bättre för jag blev snabbt straffad vill jag meddela.
Har mått pyton hela helgen o med en mage som har gjort grymt ont. Tur de va helg då kanske eftersom jag redan missat en del i skolan. O G har jobbat natt hela helgen så det har varit ganska ok att ligga hemma o må dåligt då.
Skulle egentligen besökt syster igår men de får bli nästa helg istället.

Igår blev de underbart väder på eftermiddagen och varmt, så vi passa på att rasta våra vintertrötta kroppar och det var jäkligt skönt. Trots magont o illamående var det skönt o komma ut och andas frisk luft.

Som sagt redan söndag vilket innebär en ny vecka i morgon och då påbörjas även en ny kurs i skolan, hoppas på att den är mer givande och intressant. Annars har inte veckan speciellt mkt att bjuda på vad jag vet just nu. Måste dock iväg för att jaga födelsedagspresent då syster blir 29 år på tisdag.

Ne nu ska jag trada vidare framför TV:n, ha en bra kväll!


RSS 2.0