Den däringa BB-väskan

Förresten, jag vet att några utav er som läser har redan barn och därför skulle jag vara glad om jag kunde få lite tips på vad man ska packa ner i BB väskan?
För det är väl snart dags för att börja packa den och jag lovar jag är som ett ganska stort frågetecken kring mycket just nu.

Så lite hjälp mottages med glädje om där är någon som vill dela med dig?!



Sista dagen i Augusti

Nu har jag äntligen landat i soffan. Har varit grymt trött idag då jag vaknade redan kl 7 och kunde icke somna om.
Ljusen är tända och täcke och kudde ligger redo här sidan om mig, hade tänkt lägga mig o kolla film eftersom där inte finns något vettigt på TV.
G har åkt iväg till jobb, usch vad jag inte tycker om när han jobbar natt men vad göra?

Eftermiddagen har spenderats hos syster i Malmö. Lite kvalitetstid vilket var på tiden då det var evigheter sen sist. Fick fina saker med mig hem till bebis oxå:)
Under tiden som jag mös hos syster var G på anställningsintervju så vi får väl se om ett tag hur det blir med den saken.
På vägen hem från Malmö passa vi på att köra inom coop så vi kunde fylla på i kylskåpet som ekade ganska tomt. När vi kom hem slängde jag ihop smeten till dom där goda bröden så nu väntar jag på att dom ska bli klara och jag vill lova er att det luktar ljuvligt här hemma!



Kakan jag bakade igår gick åt som smör i solsken vill jag lova så den var uppskattad av herr G.

Men som sagt nu ska jag vänta på att bröden ska bli klara sen blir det film och soffmys i min ensamhet, men känner jag mig själv rätt så lär jag tvärdäcka på soffan med tanke på hur trött jag faktiskt är.

I morgon är det äntligen dags för UL!!!


11-08-30

Ännu en höstig dag men på något sätt är det ganska mysigt trots allt. Kvällarna är bäst blir mörkt tidigt och man kan krypa upp i soffan utan och få ångest och man kan tända massa ljus och bara mysa för fullt. Hösten är något speciellt fast att jag ofta kan gnälla på vädret.

Idag har jag spenderat min dag tillsammans med Malin och underbara lilla Axel. Vilken solstråle man kan ju inte annat än att bli glad. Blev en tur till det mest döda köpcentrum man kan åka till egentligen Center Syd. Men jag skulle inte ha något speciellt och med hem följde endast två kjolar och ett volym puder till håret en billig shopping vill jag lova. Men nu är det inte lönt och handla till sig själv fast att jag är väldigt sugen på allt nytt höstfint som kommit in i butikerna, men först och främst ska pengsingarna spenderas på det sista vi behöver till bebis sen ska det sparas till vårt kommande hus. Sen kommer pengarna rulla förmodar jag för inredning till huset kommer ju vara super kul att inhandla och jag LÄNGTAR!!!




Mannen min jobbar som vanligt och jag har pecis bakat en liten kaka:)
Tänkte hämta upp några flyttlådor till och packa lite mer i väntan på att G ska komma hem. Saker som inte används kan lika bra packas ner.


En höstig måndag

Sitter nu o väntar på mannen som ska komma hem från jobb. Han jobbar idag igen och kommer göra många dagar framöver men jag ska icke klaga han drar ju in pengsingarna nu när jag går hemma!
Det har idag varit en väldigt höstig dag så jag har mest bara hållt mig inomhus. Fått fixat lite kopior som ska skickas till försäkringskassan och sen blev det en liten sväng bort till Sandra och söta lilla Tage. Spana in deras nya lya och sen blev det ju även en del struntprat!

Vilat mestadels av eftermiddagen så jag är sjukt trött idag men jag har även hunnit fixa middag och bäst av allt idag började jag PACKA ner vårt hem i flyttlådor för det är ju trots allt bara två månader kvar tills vi flyttar. Hejdå lägenhet och hejdå Sandvången. Det ska bli så skönt och framförallt ska det bli skönt att slippa bo på tredje våningen.



Men nu ska jag kolla lite TV och vänta på min fina sambo. Har ju en bebis som underhåller mig så länge:)


Heldag på Ven och en ny vecka

En heldag på Ven och massa frisk luft har gjort mig väldigt trött därför är det skönt att nu vara hemma och bänkat sig i soffan. Tack o lov regna det inte idag men å andra sidan blåste det desto mer och jag är inte glad för att åka båt när det blåser och det var stora vågor på havet.
Fick väldigt god mat idag oxå och det är alltid ett plus i kanten.

Och idag är det åter Söndag vilket faktiskt betyder att vi byter vecka. Idag traskade vi in i
Vecka 32!
8 veckor kvar till beräknat BF och jag kan inte mer än längta. Ett bäcken som ömmar och att jag börjat samla vätska gör att jag längtar enormt efter vår plutt. Tungt och andas, kissepauser jämt o ständigt och en mage som strejkar helt totalt. Kan ni förstå att jag faktiskt saknar min kropp lite, lite i alla fall?



En bebis i vecka 32 och som ni ser är det nu väldigt trångt i magen. Det är inte längre några direkta sparkar utan nu ligger den mest bara och bökar och trycker och man är lite småöm på vissa ställen på magen. Men fortfarande kan jag tycka det är väldigt mysigt och känna det lilla livet.
Bebis väger nu ca 2 kilo och är ca 42 cm lång från topp till tå.


Blixtrar och dunder

Jävlar vilket väder jag vaknade till halv 7 i morse. Det kändes som huset skulle rasa sönder och att blixten slog ner här i närheten. Jag verkligen avskyr när det åskar och blixtrar och givetvis var G på jobb.
Men det lugna ner sig efter ett tag och jag lyckades somna om, men hela dagen har bestått av ösregn och åska och blixtrar.

Har inte gjort allt för mkt idag mer än en tur till Väla där det byttes en BH som G hade köpt till mig igår och sen blev det en snabb vända inom HM. Men fy fan vad mycket folk där var vidrigt mkt.
Blev även en snabbis inom Ikea för att köpa en madrass till spjälsängen och denna gången fanns den hemma.

Middagen står i ugnen och jag ska mysa ner mig i soffan och kolla film hade jag tänkt. I morgon hoppas jag på bättre väder för då ska jag till Ven och den ön gillar jag inte när det är skitväder!


Jag räknar ner....





Dejt med Malin och Axel

Första natten som jag sov med skenan gick förvånansvärt bra, dock åkte den av halv 5 i morse då palla jag inte med den mer. Men jag lovar att försöka, men det är klumpigt o ovant att ha en skena på handen när man sover vill jag lova.

Idag har det blivit en dejt med Mala o lilla Axel. En tur ner på stadens gator och in o ut i affärer för att spana lite och en fin fika är väl aldrig fel.Kom faktiskt hem tomhänt idag, BRA där! Känner att jag har gått mycket idag för nu värker det i bäckenet, benen och fötterna. Man är inte tuff som gravid i alla fall inte jag, känner mig ynklig och liten när jag får sådär ont och endå hade jag mitt stödbälte på mig och tur var nog de.
Men nu är jag TRÖTT och inte hinner jag sova för om en timme ska vi på kräftskiva så full rulle hela dagen. Blir nog ingen jätte lång kväll dock eftersomm G börjar jobba redan kl 5 i morgon.

Nä nu ska jag kila o fixa till mig så gott de går.

Tack för idag MALIN!!


I punktform

  • Besöket hos sjukgymnasten gick bra, fick gjort en skena som jag numera ska ha när jag sover. Tror inte jag kommer tycka om den speciellt mkt men hjälper den så får den ju användas.
  • Tvätten är tvättad och ren även denna veckan
  • Lägenheten blev godkänd av besiktningskillen = skönt
  • Jag har haft en perfekt eftermiddag med Jenny på Väla. God middag, skitsnack o spanande i butikerna
  • Shoppat ett linne och en tröja och ja jag kommer kunna använda dom efter bebisk kommit till världen
  • Nu ska det bakas bröd igen då dom gått åt!
  • Sen mys med G innan det är dags för sängen.


En bra dag helt enkelt.
I morgon är det dejt med Mala o lilla Axel, aldrig fel då de känns som evigheter sedan sist!


Nattsömn & sjukgymnast

Jag har sovit som en stock i natt, jag är så lycklig att jag fått sova ordentligt:) Första natten på evigheter känns det som. Steg ur sängen vid halv 9 när G stack på utbildning med jobb. Frukost framför TV:n ja där sitter jag alltid o äter numera eftersom vi sålde vårt köksbord för typ två månader sedan. Så det ska bli skönt när vi flyttat och har bord igen. 
När frukosten var i magen passa jag på att plocka undan lite här o damma, dammsuga slapp jag då G hade fixat det igår när jag var iväg o shoppa.

Har precis duschat o är redo för att sticka till sjukgymnasten. Hoppas, hoppas hon kan hjälpa mig så jag slipper de onda i handen.

I eftermiddag blir de shopping, eller kasnke inte så mkt shopping för min del då de inte är lönt men jag får umgås med Jenny i alla fall.
Ha en bra dag!

Fick förresten bra besked igår, vi får tillgång till vårt hus några dagar tidigare än vad som var bestämt :) Så jag hoppas bebis vill titta ut innan flytten!


11-08-24

Idag var det åter dags för ett besök hos BM, vi mätte magen o lyssnade på bebis hjärta och allt var hur bra som helst. Bebis växer som den ska och mitt blodtryck var toppen.
Efter den där vanliga kontrollen var det dags för oss att gå på föräldrarutbildningen som Mödravården erbjuder. Inte mkt att hurra för och allt som blev sagt där visste man ju redan. Så jag får fundera på om vi ska gå på de andra två utbildningarna oxå.

Efter utbildningen och mamma hade slutat jobba begav vi oss till Ikea och väla. Fick handlat täcke, och spjälsängsskydd och lite annat smått men givetvis var madrassen vi skulle ha SLUT!! Alltid är det något som är slut när jag handlar på Ikea så typiskt så får dit en annan dag och köpa den. Sen gick vi in en sväng på väla oxå för mamma (mormor) ville handla lite till bebis eller handla mer för det var hon som shoppa loss på ikea oxå. Så det blev strumpor, byxor o tröja till bebis och jag fick oxå en tröja. Så nu är jag grymt trött i fötter och rygg och även i huvudet eftersom även denna natt blev jag störd i min sömn.

Men nu ska jag mysa med min sambo, i morgon är det dags för sjukgymnasten och en dejt med Jenny:)


Brödbak!

Här har ni resultatet!
Bröden jag bakade i förmiddags. Super enkelt recept på grovbröd.
Det enda man behöver göra är att blanda ihop alla ingredienserna och klicka upp i två formar, efter 1,5 timme i ugnen är dom klara och super goda och ett extra plus NYTTIGA!!!


Första presenten från morfar

Pappa (kommande Morfar) kom hem från England förra veckan och där hade han shoppat dessa fina, små, supersöta skor till sitt kommande barnbarn.




Två månader

Idag är det den 23:e Augusti inte vilket datum som helst utan det innebär att det endast är  två månader kvar till vår plutt i magen är beräknad.
Två månader kan ni fatta det för jag gör det då inte.
Vår lille skrutt är beräknad till den 23:e Oktober, Åh jag längtar massor.





Dagsfärsk bild V. 31+2


Sömn?

Vad är det som händer? Varför sover jag inte ordentligt på nätterna? I natt fick jag regelbunden sömn mellan kl 00-04 och sen vaknade denna kropp. Efter en kissepaus så kunde jag inte somna om. Låg och vred och vände på mig bara och samtidigt snurrar alla olika tankar. Men strax efter kl 05 kom G hem från jobb så då hade jag ju någon att prata med ett tag. Gick upp o åt en macka o sen gick vi o la oss tillsammans och faktiskt lyckades jag somna om till halv 9 så jag fick väl två timmar sömn till i alla fall.

Nu sitter jag och äter frukost och när jag är klar med de ska jag masa mig in i duschen och göra vid mig för att sen bege mig iväg och storhandla så vi får någon mat:)
Hade tänkt baka bröd idag oxå!

Sjukgymnasten ringde precis och jag fick en tid till dom redan till torsdag så det tackar vi för.

Ha en bra dag!


Första lediga dagen

Första lediga dagen har verkligen bara varit en slappedag.
Har knappt sovit något i natt då jag har en sambo som hostar, hostar och hostar lite till! Så på så sätt är det ju tur att jag faktiskt är ledig numera. G ska dock jobba i natt men jag anser att han inte är helt frisk än och skulle behöva vara hemma nån dag till men han är envis den där så då får han väl jobba då.

Själv har jag som sagt bara slappat hela dagen, legat på soffan o slökollat TV.
Hade grymt ont i magen i förmiddags men det har släppt igen och det tackar vi för.

I morgon blir nog oxå en ganska lugn dag, det enda som jag har planerat är att köpa och handla mat för här hemma ekar det i alla skåp och kylskåpet ska vi inte snacka om. annars är veckan ganska uppbokad och det gillas:)

Eftersom alla skåpen här hemma ekar tomma så fanns där inte så mycket till mat inför kvällen. Det fick bli äcklig pulvermos som blev helt rinnig och till det räliga cevapcici. Hade det inte varit för att där är en sprallig bebis i min mage hade jag banne mig varit utan mat idag. Så i morgon ska skåpen fyllas igen.


Sista jobbedagen och ny vecka!

Jag avslutade sista jobbdagen med strålande sol och klarblå himmel. Underbart!
Nu är det slut för denna gång men jag lär säkert återvända till hemvården någon gång igen, kanske redan nästa sommar för några veckors jobb det vet man aldrig. Samtidigt som det ska bli väldigt skönt att vara ledig ett tag innan bebis kommer så kändes det vemodigt att lämna mina gamlingar och inte blev det bättre när dom grät för att det var min sista dag. Tror det betyder att jag fåt ett bra betyg även i år elr?
Men som sagt nu ska jag försöka njuta av ledigheten och inte bli allt för rastlös och framförallt ska det packas lådor inför flytt och snart nog är det dags att föda barn:)

På tal om barn så går jag idag in i vecka 31. 9 veckor kvar till bebis är beräknad att anlända och jag fattar det inte. Men jag ser fram emot hösten och vintern. Tror minsann att den kommer bli toppen och ett extra plus är ju att man känner några stycken som har barn eller ska ha barn så där lär säkert vara någon att umgås med och få råd ifrån.

I fredags hämtade vi ut en supersöt napp som vi beställt till bebis.
En WubbaNub!




Men nu ska jag faktiskt njuta av min lediga eftermiddag, så jag och älsklingen beger oss till flinkmans och fikar och njuter utav solen!





Lugn dag

Gud vilken lugn dag jag fick idag, ingenting att göra på jobb i morse så redan vid 10 tiden kunde jag bege mig hemåt. Slappade ett tag på soffan men insåg att jag inte kan ligga där hela dagen. Rastlös är bara förnamnet.
Så jag tog tag i hemmet, här såg för jävligt ut rent ut sagt men nu är det undanplockat och dammat i alla fall. Sängen ska renbäddas men det är nog vad jag orkar med för idag skulle gärna dammsugit men det orkar jag inte. Jobbigt när man inte kan göra allt som man brukar. Jag är ju så som person att vill jag få något gjort ska det helst ha skett igår. Men jag får vara nöjd med min insats för idag.

Har en hel del sammandragningar oxå så det är väl bäst att lyssna på kroppen och ta det lugnt.
Sambon min är sjuk, han ligger hemma nerbäddad på soffan i nästan 40 graders feber stackarn hoppas han mår bättre snart för just nu sover han bara HELA TIDEN! Vilket jag förstår men jag vill ju ha sällskap:)

I morgon är jag ledig och sen är det bara två jobbdagar kvar SKÖNT.

Får se om jag kan hitta på något i morgon, orkar inte sitta hemma hela dagen och den enda tid jag har att passa är tvätten till kl 16.



Jag var visst trött

Ännu en arbetsdag är gjort, hade en väldigt lugn dag på jobb som uppskattas mer än väl.
Efter jag slutat cyklade jag direkt hem, åt lite och sen tänkte jag vila min trötta kropp ett litet tag. Ett litet tag blev två timmar och så länge brukar jag aldrig sova mitt på dagen. Men jag antar att jag behöver sömn. Nu är jag hyffsat pigg om inget annat.

Efter jag vaknat fick jag fixat middag till mig och matlåda till G till i morgon. Han har jobbat sen 5 i morse och slutar kl 20 så jag gissar att han är ganska trött när han kommer hem så då har jag redan planerat ut att det ska bli en massa mys i soffan till en film kanske. Tips på bra filmer mottages gärna:)

Efter att jag ätit satte jag mig faktiskt och skrev ner olika lätta maträtter, bra att ha när man har svårt för att komma på vad man ska ha till middag. Nu e jag nyduschad och har precis landat i soffan.

Ni läsare kanske har tips på lätta, goda maträtter?


11-08-16

Känner mig ganska pigg idag kan det möjligtvis vara för att solen har visat sig hela dagen? Tänk vad lite sol kan göra med oss människor.
En kort och lugn dag på jobb vilket var skönt, 4 dagar till jag vill bara att det ska vara söndag nu!

Kl 14 hade jag en tid hos min BM idag för att kolla mina händer. Mötet med min BM resulterade i att hon ska skicka en remiss till sjukgymnasterna så att jag får en skena/stöd till min hand och sen pratade vi även om mitt bäcken som börjat klabba. Så till bäckenet blir det ett stödbälte som var väldigt skönt att ha på sig. Så detta ska fixas inom det närmsta. Nästa besök hos BM blir lite roligare för då ska det åter igen lyssnas på bebis och mäta mage.

Jag har en styck sambo här hemma som känner sig halvkrasslig så jag hade tänkt passa upp på honom i kväll men först nu ska jag ta och hoppa in i duschen vilket är lika skönt alltid.

Ett stort MINUS idag är den jävla halsbrännan som tar kål på mig!!!


11-08-15

Jag slapp bli blöt på jobb idag och glad är jag för det. Trodde faktiskt att det skulle pissregna med tanke på hur det öst ner hela natten.
Slutade tidigt idag oxå vilket var skönt då mitt bäcken har gjort mer ont än vanligt och likaså fingrarna.
Nedräkningen är igång nu om inget annat, fem arbetsdagar kvar och snälla låt dessa gå fort.

I morgon fick jag en tid till BM, hon ska kolla mina händer och förhoppningsvis får jag något som hjälper!

Har idag fått en glad nyhet oxå. Så därför vill jag säga ett stort GRATTIS till Jenny och Berra som ska bli föräldrar i slutet av Februari! Jag är så glad för er skull.



Ne nu ska jag umgås med min sambo som jag sett väldigt lite av den gångna helgen.

Ha en bra kväll!


Vecka 30.


Barnet:
38 cm lång och cirka 1.5 kg tung.

Barnets hjärna utvecklas och växer. För att få plats veckar den ihop sig allt mer och bildar dess karakteristiska vindlingar och flikar. Barnets lungor är nästan helt utvecklade och det övar på andningsrörelser genom att höja och sänka bröstkorgen. Kanske känner du att barnet hickar? Hos små flickor är klitoris förhållandevis stor och täcks ännu inte av blygdläpparna.


Mamman:
Var finns damernas?

Antagligen har ni påbörjat eller kanske redan slutfört någon föräldraförberedande kurs. Det är ungefär 2 månader kvar till förlossningen och mötet med ert lilla barn närmar sig för varje dag som går. Det är mer påtagligt ett barn du bär på, det blir allt större och starkare. Det är naturligt att föreställningarna om barnet och tankarna på hur en vardag med barnet skall bli ökar.
Många kvinnor klagar över en tilltagande trötthet. Var noga med att äta bra näringsrik mat, att sova ordentligt och se till att du håller koll på ditt blodvärde .Prioritera en stund ute i friska luften varje dag.
Inaktivitet och näringsbrist på grund av en felaktig kost leder bara till ännu mer trötthet och krämpor i kroppen. En del kvinnor får känningar av bäckensmärtor. Der är en hormonell påverkan på alla fogar och leder, framför allt bäckenet. Det är helt naturligt och ändamålsenligt eftersom det ger förlossningskanalen större möjlighet att bli elastisk och vidgas vid förlossningen. ¨
En del kvinnor upplever det som smärtsamt, de får svårt att gå och blygdbensfogen blir mycket öm. Det börjar bli tyngre och du kan känna dig känslig och ha lätt för att gråta vilket inte alls är konstigt. Du går in i den sista delen av graviditeten och det ställer stora krav på dig, både fysiskt och psykiskt. Lyssna till din kropp, var snäll mot den och ha tålamod. Det här är en speciell tid i livet. Sannolikt gör du inte om det så många gånger. Glöm inte att ta en paus mitt på dagen. Lägg dig ner och vila med benen högt mellan varven.

Egna värderingar:
Som jag nämnt tidigare är jag väldigt trött, har precis börjat tugga järntabletter och hoppas på att det kan hjälpa lite. Vänster handled värker och höger pekfinger och långfinger är avdomnat och från och till är där stickningar i fingrarna. En obehaglig känsla samtidigt som det gör ont. Har börjat få en himla massa finnar vilket jag inte uppskattar det minsta och de röda prickarna som jag har typ över hela kroppen bara fortsätter ploppa upp. Vissa dagar har jag en hemsk halsbränna, det känns som att hela bröstet på mig ska frätas bort!
Det börjar bli tyngre, och man känner mer och mer av de starka sparkarna och rörelserna när du bullrar runt där inne. Full fart hela dagen, och magen rör sig och nästan en känsla av vibration.
Jag är fortfarande konstant kissnödig och under nätterna hinner jag vara uppe ett par gånger.

Jag kan knappt fatta att om ca 10 veckor är jag mamma. Att jag fram till nu haft en bulle på jäsning i min ugn och att den snart är färdigbakad och allt. Låt tiden gå fort bara för jag orkar inte vara gravid längre!


Trött, tröttare, tröttast!

Fy bubblan vad trött jag är idag, sovit på sin höjd 4 timmar i natt.
G var ute o svira och jaag har väldigt svårt för att somna innan han kommit hem, vilket han bestämde sig för att göra kl 5 i morse.
Så här blir det inte mycket gjort idag inte. Har dock varit uppe ur sängen för att duscha, göra en ansiktsmask och färga ögonbrynen vilket verkligen behövdes.

Skulle varit ledig i morgon då jag bytt bort mitt jobbpass men så blev det inte och detta är jag inte ett dugg glad över. Så nu har jag en helvetesvecka framför mig!

I övrigt har det varit en sjukt tråkig helg, kunde lika bra jobbat denna helgen och varit ledig nästa. Tack och lov fick jag en trevlig fredag ute i Häljarp hos Ari och Linda. Pizza och massa skitsnack är aldrig fel.


Pissdag

- Tråkigt väder
- En sambo som sov bort halva dagen
- Ingenting att hitta på
- Ont i vänstra handled
- Ont i höger handen
- Förkyld
- Grymt trött (konstant)
- Ingenting att ha på sig om dagarna

Listan hade kunnat göras bra mycket längre, men jag skonar er.
Jag vill inte mer nu, det är inte kul längre. Jag saknar min kropp, jag saknar mina kläder, jag saknar att sova på mage, jag saknar att kunna röra mig obehindrat.

Nä fy för denna pissdag!!


Tröttare än tröttast

Jag har varit ledig idag oxå tack o lov för det och idag har jag varit utanför dörren lite mer än vad jag var igår.
Följde med G till väla i förmiddags när han skulle klippa sig och passa då på att uträtta lite ärenden.
Blev en sväng till apoteket där allergipabletter och JÄRNTABLETTER inhandlades, hoppas dessa gör lite nytta så jag slipper vara så trött. Tänkte jag chansar på detta även om mitt jä'rnvärde var bra sist jag var hos BM.

Hade även fått en välkomstcheck hos Polarn och Pyret så en filt till bebis och hjälmmössa fick följa med hem.

  

När vi kom hem fixa jag till en smarrig rabarberpaj och sen bädda vi ner oss på soffan o kolla film och som vanligt somnade jag. Behöver nog all sömn jag kan få.
G jobbar i natt så jag får sova själv, jobb för min del i morgon hoppas på att må än lite bättre då. 8 arbetspass kvar nu!


Lediga tisdag

En ledig dag och ännu en återstår. Denna dag var verkligen välbehövlig vill jag lova.
Jag sov ut i morse och var nästan i chock när jag tittade på klockan och såg att jag sovit till kl 9, ja med undantag för kissepauser i natt.
Efter en god frukost framför TV:n körde vi iväg till Apoteket där jag fick handlat panodil och nässpray.

 

Annarss har denna dag spenderats på soffan, jag har bara vilat, vila som jag verkligen har varit i behov utav. Mår inte bra än men bra mycket bättre än igår.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta och fixa mina naglar som ser bedrövliga ut.

Förresten någon utav er som läser som varit gravida och vet om man kan få stickningar i fingrarna pågrund av graviditeten eller det är jag som yrar?


SJUK?

Är det inte meningen att man ska vara frisk och må bra under sommaren?
Idag mår jag riktigt ruttet stört förkyld, hosta och febrig inte det minsta roligt vill jag lova och nässprayen hjälper inte ett dugg.
Mådde ganska hyffsat när jag vakande i morse men det har bara blivit värre ju längre in på dagen vi kommit och jag jobbade till halv 4!
Nu har jag precis tagit panodil och en varm dusch, håret ska borstas sen ska jag bädda ner mig på soffan och tycka synd om mig själv. G slutar kl 20 så sen skulle han fixa pannkakor till mej, han är bra underbar den där mannen.



Tur jag är ledig i två dagar så jag kan kurera mig för jag vill kunna jobba mina sista 8 dagar innan det är slut för denna gången.



Regniga söndag

Jävlar rent ut sagt vad regnet stod som spö i backen i morse när jag jobba. Det är tur jag hittat mina regnkläder för denna sommar har dom verkligen kommit till användning. Men eftersom jag slutade ganska tidigt idag kändes det ok att det regnade, hade dock varit mysigare och bara få ligga kvar i sängen istället och höra hur det smattrade på fönstret.

Nä jag kom hem var det fortfarande mulet så jag la mig på soffan och kolla film och bara slappa ett tag, ska väl erkänna att jag sov ett tag oxå rätt länge men denna kropp behöver nog all sömn den kan få.
Efter lite middag i magen och en dusch så var det fint väder ute så jag o G passa på och traska en runda, orkar dock inte gå så långt men det är bättre än inget.

Idag är det Söndag vilket även innebär att vi byter vecka. Vi traskar och traskar och nu traskar vi in i vecka
29,
kan inte riktigt fatta att vi bara har drygt 11 veckor kvar innan vi har vårt pyre i vår famn. Och nervös är bara förnamnet av vad jag känner!

Bjuder på en dagsfärsk bild!



Nu blir det åter soffan innan det är dags för bingen, i morgon är det jobb igen sen är jag ledig i två dagar:)
Någon som vill hitta på något?




Mulen och smått regning fredag

Ledig idag och vart gömmer sig solen? Den har inte visat sig på hela dagen, varför är det jämt så när man väl är ledig? Aja det hjälper inte för att jag gnäller men lite färg på denna kropp hade inte skadat.
Men jag passa på att fixa med lite andra saker idag istället som att lägga ut ytterligare saker till försäljning på blocket, varit och handlat mat och gotte inför kvällen för det är ju trots allt fredag och innan dess hann jag med att besöka banken för att växla in en massa skrammel.
Det dryga var bara att jag fick sitta på banken och vänta i en halvtimme för att det var sjukt dryga människor före mig!! Men jag fick ju som sagt gjort vad jag skulle.

Skulle träffat Sandra idag men så blev det inte så vi får ta det en annan dag istället nån dag hinns det allt med:)

Har åkt på en jävla förkylning ogen oxå inte det minsta kul. Men nu ska jag sluta klaga och istället vänta in min underbara sambo som åkte iväg med Ari en runda. Får bli ett avsnitt despan så länge:)

Ha en underbar fredag.


Nedräkning...


Torsdag 11-08-04

Så var ännu en jobbedag gjord, nu har jag inte många dagar kvar att jobba innan det är dags för lite mamma ledighet. Samtidigt som jag verkligen vill jobba och tjäna pengar ska det bli ganska skönt att få ta det lugnt innan lilla pyret kommer. Är det bara fint väder är ju faktiskt hemtjönsten ett super jobb där man kan spendera mycket tid ute. Men jag vet att jag gnällt över värmen de få dagar det faktiskt varit fint väder i sommar men är man gravid så blir allt mycker jobbigare i alla fall för mig.

När jag kom hem från jobb idag fortsatte jag "jobba" jag städa lägenheten och tvätten blev tvättad.
Eftersom jag var hungrig när jag kom från jobb fixa G plättar till oss och om var himelskt goda:)
I kväll blev vi bjudna på middag hos mamma, så denna veckan har varit rena lyxen blivit bjudna på mat var dag.



Ledig i morgon vilket är skönt! Får se vad jag hittar på men jag tror jag vet redan vad jag ska fixa med...
Plutten i magen sprallar för fullt och jag ska slösurfa ett tag innan det blir bingen.
Har precis kommit ur duschen och G har bäddat rent idag = ljuvligt. Finns inget bättre än att lägga sig i en renbäddad säng när man nyss kommit ur duschen.

Meningslöst inlägg men ibland blir det så.


MVC och underbart väder

Vilket väder vi har haft idag. Helt underbart när solen visar sig efter ex antal dagar med regn. En stor sol på himlen och jävligt varmt rent ut sagt. Jag ska absolut inte klaga på värmen men att vara gravid samtidigt som det är hett som i helvetet ute är inte en bra kombo.

Idag har jag tack o lov varit ledig men i morgon är det åter dags för jobb. Tro inte att jag kunde ligga kvar o gotta mig i sängen i morse för det för kl 8 hade jag tid på MVC för glukosbelastning. Alla prover var hur bra som helst och bebisens hjärtljud var normala så den spralla på precis som den alltid gör.
Tackar dock min älskling för att han följde med och höll mig sällskap i nästan 2,5 timme på MVC. Lite kortspel och skitsnack så fick vi tiden till att gå.

Efter MVC for vi hem till pappa och lilla Max och sen blev vi bjudna på lunch. Vi körde ut till Tomatens hus och luncha och för er som aldrig varit där kör dit. Första gången som jag var där idag, åt en supergod tomatpaj och till efterrätt blev det jordgubbspaj. Tack så mkt pappa!



Så vi har varit iväg hela dagen för därefter styrde vi bilen mot HBG för att hämta upp Ari och samtidigt spana vi in lite bilar. Ingen lätt historia det där så vi får väl se om det blir någon bil nu eller vi väntar.
Lite handling på Kvantum, en dusch och nu har jag äntligen landat i soffan och trött är bara förnamnet.


RSS 2.0