FÖRSTA

Efter vår promenix idag, vår långa promenix så gick vi och handla Semlor!
Egentligen skulle jag inte tryckt i mig den då jag kände att jag varit duktig som rört på fläsket men men nu gjorde jag ju de i alla fall och den var super god.
Första Semlan för i år!


Go´kväll

Gud det är redan Söndag, vart tar tiden vägen? Och varför går tiden alltid så sablarns fort när man är ledig?
det har varit en lugn och skön helg och det känns som jag fått gjort en del.
Igår blev de lite shopping, två par jeans och en tröja fick följa med mig hem. Jag behövde verkligen dessa jeansen kände jag med tanke på att mitt favoritpar sprack i skrevet i fredags när jag drog dom på mig på morgonen. Aldrig kul när de e favisarna men men sånt e livet.
Kvällen igår spenderade jag i soffan tillsammans med min älskling, vi hade bästämt oss för ett maraton med Twilight filmerna men jag måste erkänna att jag e inte sådär värst bra på att hålla mig vaken när man väl startar en film så jag såg väl lite mer än halva första filmen sen sov jag. G tycker inte detta är speciellt kul men vad gör man när ögonen inte vill riktigt som man själv vill?

Eftersom jag somnade ganska tidigt till filmen i gårkväll innebar detta att jag  vaknade ganska tidigt i morse redan kl 8.13 för att vara exakt. Låg kvar o njöt ett tag innan jag gick upp och satte mig och läste lite i skolböckerna. Sen har jag hunnit med och städa lyan, en långpromenad med hjärtat underbart vinterväder idag vindstilla och strålande sol kan det bli bättre? Men man längtar ju bara ännu mer efter våren och sommaren när det är så fint väder som det har varit idag. Och sen när vi kom hem  gjorde vi god husmanskostmiddag hemgjorda köttbullar, potatis, lingon och brunsås det är inte fel de inte:)



Hjärtat jobbar i natt så återigen har jag hela sängen för mig själv:( Men innan de är dags och krypa ner i bingen ska jag hinna med och se SOLSIDAN, och läsa lite till i mina böcker så jag är förberedd inför en ny vecka i skolan. Men nu ska jag gå och göra lite fruktsallad som jag ska ha till lunch i morgon.


Fredag!

Åh äntligen är det fredag, jag har verkligen längtat efter denna dag hela veckan.
Jag är fortfarande sjukt trött då jag ännu en natt sovit riktigt dåligt men i morgon då, ja då jäklar ska denna kropp sova. Och förhoppningsvis försvinner hela sandlådan som finns kvar i mina ögon.



Nu ska jag äta upp min frulle o sen bege mig till tåget och mot Malmö.
Semenarium står på schemat och jag är lite smånervös faktiskt.


Sliten och fortfarande myskläder på

Klockan ringde ganska tidigt idag trots att jag faktiskt inte behövde ge mig iväg till skolan utan hade hemstudier men eftersom Sandra kom på frulle redan vid stax efter kl 8 var det bara att masa sig upp. De var en mysig frulle och som vanligt fick vi pratat av oss massor men jag känner att denna kropp behöver sömn. Jag är inte van vid fasta rutiner längre o framförallt är jag inte van att gå upp tidigt men jag kommer väl snart in i de oxå.
Magen har inte varit min vän denna veckan heller vilket oxå resulterat i mindre sömn än vanligt men i morgon är det ju äntligen fredag igen.

Efter att Sandra kört hem var de bara till att ta fram böckerna och börja plugga och det är i princip de enda jag sysslat med idag. Har jag blivit något klokare? Nja tveksamt allt känns fortfarande så nytt och man är rädd för att man gör helt fel men de återstår att se i morgon när vår basgrupp håller seminarium. För övrigt har jag hamnat i en helt underbar basgrupp med underbara och helt fantastiska tjejer och de känns som vi alla funnit varandra direkt. Så i slutändan blir säkert allt bra men fram till dess känns de osäkert.

Tvätten har åkt in i maskinerna och snart ska även jag in i duschen och skrubba mig, de känns som att de behövs:) Jag går här i myskläder o flottigt hår o ser allmänt sliten ut. Men kan man inte få göra de ibland?


  
Mannen min ska jobba i natt så jag har hela sängen för mig själv, och nä detta är inget som jag ser positivt på men men jag lär endå inte vara något roligt sällskap i kväll då jag ska fortsätta och läsa på inför i morgon.

Vad ska man ta o hitta på i helgen då? Shoppingrunda kanske? Vi får väl se.

Ne nu ska jag passa på o mysa lite innan herr G sticker till jobb.

Kramar

Så var det söndag igen!

Nycklarna är överlämnade till den nya hyresgästen och jag behöver nu inte längre tänka på att jag har saker kvar som ska flyttas till VÅR lägenhet, vilket är väldigt väldigt skönt. En sak mindre som ska göras.

Vaknade i sådär lagom tid i morse men eftersom jag fortfarande är ganska förkyld är jag trött mest hela tiden.
Men skolarbetet inför morgondagen är gjortoch jag hoppas det blir bra så!
Jag är nyduschad och mannen har jag precis väckt. Vad har dagen att bjuda på idag då?
Kanske det blir ett besök till XXXLUTZ i malmö i eftermiddag vem vet.

Men ni glömmer väl inte att det är SOLSIDAN ikväll? Det kan man ju bara inte missa, en av de bästa serierna som gjorts :)




Fredag :)

Vad händer med mig jag brukar aldrig vara sjuk ALDRIG och nu två förkylningar på raken och innan dess spökade min mage.
Och idag känns det åter konstigt i magen, måtte jag få slippa bli mer sjuk nu JAG VILL INTE!! Jag vill bara få må bra och vara pigg.
Men det är ju i alla fall fredag och det är ett plus i kanten om inget annat.
Nyss hemkommen från en föreläsning och lite mat ska få slinka ner i magen blir dock inget speciellt då man inte mår helt hundra idag.
Det är skönt att verkligen få känna att det är fredag de var längesedan sist jag fick göra de:)

Vad händer i helgen då?
Själv ska jag ta de sista i min lägenhet de absolut sista och lämna över nycklarna sen blir de nog ganska lugnt.
Men nu ska jag njuta utav fredagen.


Trött och förkyld igen

OJ vad dålig uppdatering här på bloggen men jag har varit så sjukt trött de sista dagarna då jag inte är speciellt van vid att gå upp tidigt och komma hem sent på kvällen. Det är en stor omställning som jag förmodligen snart kommit in i. Men nu har jag nog varit extra trött oxå då det är grymt mycket ny information i skolan men det är kul och spännande och än så länge är de roligt.
Hamnade i en bra basgrupp med trevliga tjejer som är en blandad skara från Stockholm, Värmland, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Malmö & lilla jag från Landskrona.
De trista med att jag börja skolan var att jag hann inte ens gå en dag förren förkylningen smög sig på igen med halsont o huvudvärk jäkla basilusker.

Idag är de ingen skola men däremot ska jag läsa ett flertal sidor i en bok och sen är det åter skola i morgon.
Snart helg igen och vad ska man hitta på då? Förmodligen kommer jag vara helt jäkla slut men de återstår att se.

Det var ju oxå meningen att vi skulle åkt till Thailand nu i Mars men så blir de inte tyvärr så den resan får vi istället göra till julen men de sjukaste av allt var att vi fick inte boka om vår resa mer än 6 månader fram så istället för att boka om den till Thailand får vi nu istället åka på en sommarsemester oxå. Inte riktigt de vi planerat men har man redan betalt in mycket på en resa och det är pengar man inte får tillbaka så får man ju åka. Så igår blev en resa i början på juni bokad till Kroatien och visst ska de bli mysigt.
Men redan nu längtar jag efter VÅREN! Någon mer än jag som gör de?



Ne lägenheten är städad och jag ska nu hoppa iduschen sen är det dags och PLUGGA!!


Så va de Söndag igen...

Igår tömde vi äntligen de sista i min lägenhet, nu är det bara lampor som ska plockas ner och borrhål som ska fixas och självklart städningen sen behöver jag aldrig tänka på den lägenheten något mer vilket är himla skönt.
Eftersom G var ganska mör igår efter en utekväll med grabbarna i fredags och jag själv hade sovit dåligt under natten blev de bara en myskväll igår, god mat, film och en massa mys och det är banne mig inte så dumt de heller. Men nu har det varit två helger hemma då jag var sjuk hela förra helgen så snart får de väl hända något men med tanke på att jag börjar skolan i morgon lär det nog inte låta så till helgen då jag förmodligen kommer vara helt slut och bara vill ligga i soffan:)

I fredags bar det av till Malmö efter att G slutat jobba och med mig hem fick jag ett par skor, en kjol och äntligen hittade jag mig en väska och till min egen förvåning så var den på REA så de kunde ju inte bli bättre.

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska faktiskt gå o göra vid mig lite sen ska jag gå hem till bästa Mala ett tag innan svärmor dyker upp lite senare så det lär bli en bra söndag de här.


Upprop

Brrr vad kallt det är ute idag eller är det bara jag som är extra frusen och inte tyckte jag att där var någon speciell värme på varken tåget eller bussen.
Första skoldagen gick bra och lite chockad är jag allt men jag var banne mig inte nervös i morse? Hmm lite konstigt med tanke på att jag brukar vara de men men de gick bra och på måndag börjar allvaret på riktigt så resterande utav denna veckan ska jag passa på att njuta för sen lär det bli en rejäl omställning i mitt liv. Jag såg litteraturlistan inför vår första kurs omg säger jag bara men jag SKA fixa detta och med lite vilja ska de gå.

När jag åter var tillbaka i stan runt halv 2 stack jag direkt ner i stan och mötte upp Carro för en fika och massa skitsnack. Och vi hade en del att ta igen och tiden bara flög förbi vilket alltid är trevligt.
Nu sitter jag och inväntar mitt hjärta som är och handlar potatis till middagen i kväll. Idag blir de inte mindre än stekt sill med potatismos och lingon mmm de ska bli gott är vrålhungrig!!

Och sen blir de nog ett bad för att få upp värmen igen.
Vad kan man hitta på i veckan?

110110

Nu börjar jag känna av nervositeten ganska rejält men det är väl så det ska vara när något nytt i ens liv är påväg att hända. Tågkortet är inhandlat och jag är redo för morgondagen!
Det sista på Folkuniversitetet är fixat vilket känns väldigt skönt. Äntligen ska jag få göra det jag velat i ganska många år.

Det känns som jag fått gjort en del idag men endå inte på något sätt, jag har gått här och småplockat och fixat. Nu kommer snart min underbaring hem från jobb och middagen står på spisen. Idag bjuds det på bakad potatis, kycklingfile och sallad!

Jag har även hunnit med lite nätshopping i förmiddags, några klänningar och lite annat.
Men jag vill hitta mig en ny väska. Någon som vet en bra affär eller nätsida med massvis med väskor?

Någon mer än jag som är väldigt glad över att all snö snart är bort?
Ge mig vår och sommar!

KRAM


Förkylning från helvetet..

Lördag eftermiddag och här sitter jag och är dunderförkyld vilket inte är ett dugg roligt.
Näsan bara rinner på mig samtidigt som de sticker, kittlar och jag nyser med jämna mellanrum och ögonen är helt svullna och trötta. Jag vill inte vara mer sjuk nu det räcker det är banne mig inte ett dugg jäkla kul på helgen vill man vara frisk och må bra så man kan hitta på en massa saker.

Nu ska jag i alla fall ta och sortera bland mina kläder o fixa i garderoben!

Igår fick jag äntligen köpt födelsedagspresent till min älskling, bara en vecka försent men bättre de än inget alls.
Och jag hoppas och vet till 99% att han blev mer än nöjd. Han fick nämligen en Nespresso-citiz-milk maskin som gör riktigt gott kaffe. Så nu på morgon/förmiddag har jag avnjutit en god kaffelatte.



Men nu ska jag ta mitt trötta huvud o min snoriga näsa från soffan och påbörja projekt garderoben.
I kväll blir de kanske lite spelkväll om jag mår bättre.


Julen åker ut

Idag åkte julen ut, en lika skön känsla som när man plockar fram allt till 1:a advent.
Så jag fick passat på o städa hela lägenheten oxå, rent och fint inför helgen vilket alltid är ett plus.
Så nu ser här väl mest ut som vanligt hemma igen, lite saker har fått byta plats och en hylla kom upp på väggen i sovrummet.

All tvätt har även hunnit bli tvättad idag och ett efterlängtat besök hos Mala.
Tiden bara sprang iväg när vi satt där i soffan med vårt kaffe o negerbullar från IKEA och snacka massa strunt.
Men de är alltid lika trevligt.

Men vad ska man göra nu då? Dags o slänga sig i soffan o slökolla lite TV kanske?
Vad hittar ni själv på?


GRATTIS PÅ DIN DAG...

<3 Idag fyller du 26 år min fina ängel <3
Grattis på din födelsedag, var du än är! Jag hoppas att du blir ordentligt firad och jag önskar så att jag hade fått dela denna dag tillsammans med dig min bästa vän som jag saknar enormt mycket.
Du finns för evigt i mina tankar!



Dagen har i övrigt varit ganska så lugn, en sista sväng till Folkuniversitetet och därefter hämtade Sandra upp mig och vi begav oss till Nova.
Det är alltid lika kul och få spendera tid tillsammans vilket jag hoppas blir oftare när du åter igen flyttar tillbaka till Skåneland.
Middagen har precis blivit uppäten och nu är älsklingen iväg för att inhandla lite efterrätt, jag vet det är onsdag och allt men ibland får man lyxa till de lite:)
Så vi ska när han kommer hem göra god GINO!!




I morgon ska jag tvätta men jag ska även hinna med och träffa bästa finaste gravida Mala:)




RSS 2.0