110329

Jag börjar må bättre igen, kanske kan jag se ett ljus nu jag håller dock fortfarande mina tummar o tår. Kanske gjorde de där besöket hos doktorn susen i alla fall. Eller är det kanske för att det nu är vår och vi har gått över till sommartid? Inte vet jag men jag vågar inte hoppas allt för mycket än. Men magontet har jag dock sluppit de senaste veckorna:)

Idag har varit en riktigt bra dag, ledig från skolan men nog fanken vaknar man 06.10 i alla fall och kan inte somna om, hur störigt är inte de då? Men jag kunde ligga kvar i sängen och mysa och kolla på vakna med the voice det kallar jag vardags lyx!
Lägenheten har blivit städad ( Kan lova att det behövdes), sängarna är renbäddade och blommorna har blivit planterade i balkonglådan.
Men en riktig höjdpunkt för dagen var att jag fick träffa Malin och fina söta lilla, lilla Axel! Vilken liten goding och vad man blir sugen på en egen liten krabat.

En snabb uppdatering (det händer inte allt för mkt i mitt liv just nu), men nu ska jag återgå till min älskling och bara mysa och njuta över att ha honom hemma.

En annan sak som jag måste berätta är ju att jag KLARADE TENTAN!!! JAg blev godkänd och jag kan lova er att det var en riktig lättnad igår när jag fick svaret. Nu kan jag blicka framåt istället och ta tag i vad som komma skall.

Ha en underbar kväll.


Grattis till...

Igår fick jag de bästa MMS:et på väldigt länge.
Min fina, underbara vän har äntligen blivit mamma till en underbart söt lite pojke.
Ett stort GRATTIS till er lilla familj!

Jag hann i alla fall klappa lite på magen o umgås med bara Malin i tisdags innan hon nu kan kalla sig MAMMA.

Jag är så himla glad för er skull.


Sjukstuga

Här hemma har vi inte blivit något friskare, min mage vill fortfarande inte visa sig från sin fina snälla sida och nu har G fått nästan 40 graders feber och förkylning.
Hallå det är väl vår nu inte ska vi väl behöva vara sjuka nu?
Mamma har precis varit här med ipren och piggelin kanske att vi kan få må lite bättre vi får väl se.
I morgon måste jag till skolan även om jag mår som ett krockat skithus, vi får väl se hur de går men jag ska verkligen ge de ett försök. Känner att jag verkligen måste dit då jag redan missat en del på vårt fältarbete och de ger mig ångest och jag känner att gruppen får göra allt. Jag vill oxå vara delaktig.
Men är man sjuk så är man tyvärr kan man inte göra någo åt saken.

Nu ska jag återgå till sjuka G och soffan.


det är så tråkigt

Sjuk igen dumma, dumma mage nu vill jag inte mer. Tack och lov ska jag till doktorn på tisdag och som jag längtar. Varför har jag inte ringt och bokat in en tid tidigare? Varför tror man alltid att allting ska bli bra utav sig själv? Varför vara så dum mot sig själv? Istället får jag gå o må konstant illa = skittråkigt då ingenting är gott och äta, jo vattenmelon är gott men allt annat gör bara så att jag mår ännu mer illa och har ont i magen. ÄNDRING PÅ DETTA SNARAST!!

Så idag e jag hemma från skolan och har ännu inte bestämt mig för hur de blir i morgon vi får se helt enkelt.
Har legat på soffan hela dagen och bara kollat TV och tradat när jag hade kunnat vara ute i det fina vårvädret.
Aja de kommer fler tillfällen.

I söndags hade vi babyshower för min fina vän Malin som när som helst har sin lilla knodd i famnen.
Jag tror minsann att vi överraskade henne ganska bra då hon blev ganska chockad när hon såg oss:)
Fina presenter, fin blöjtårta och mycket god mat så helgen kunde ju inte avslutats på ett bättre sätt.
Nu längtar vi efter lillen så vi får se vem den är:) Men jag tror nog att lillmorsan längtar allra mest.
Tyvärr har jag ingen bild på den fina blöjtårtan som Malin fick men den lär hon i alla fall ha glädje av.Ne nu ska jag försöka få någon mat i mig o sen blir det att återvända till soffan.
Jag hoppas ju verkligen att ni mår bättre än vad jag gör.


Äntligen

Äntligen ville solen visa sig igen. Det har varit allt för många gråa och trista dagar men så idag vaknar man upp till solsken och klarblå himmel. Underbart och genast blir man på strålande humör och vårkänslorna infinner sig.
Då jag inte har någon trädgård att vårstäda så passa jag på att göra lite vårfint på balkongen, skura bort massa skit och fräscha upp lite. Vill egentligen plocka fram blomlådan oxå men det är nog fortfarande lite tidigt blommorna kommer väl frysa ihjäl under nätterna då.
Även vårt näste har fått sig en omgång och nu syns inte längre dammråttorna.Mannen jobbar vilket inte är speciellt roligt när det är helg men men vad ska man göra åt saken inte ett skit.
Ska i alla fall hoppa i duschen nu o sen blir de nog en sväng på stan.

Ha en bra lördagkväll!


RSS 2.0