Ännu ingen bebis:(

Här händer det fortfarande inte mkt! Jag går och väntar och väntar, sammandragningarna är ganska kraftiga men än är det inte riktigt på G fast att jag önskar att det vore så.

Idag har jag därför inte suttit ner speciellt mycket, jag gock o kolla om tvättstugan var ledig och det var den så jag har passat på att plocka ner alla våra gardiner och tvättat dom nu inför flytten. Passa även på att tvätta den andra tvätten som vi hade så jaag har ju hunnut springa upp o ner för trapporna ett par gånger idag. Men det slutar inte där för jag har även städat drog en runda med dammsugaren, damma och bädda rent. Men inte känner jag mycket mer för det så vad ska jag nu hitta på? Vill ha ut skrutten nu helst igår.
det är nog mest bara myter att man kan starta sin förlossning. Får kanske tvinga G att sätta på mig så det kasnke startar på det sättet:)?

Är själv hemma då G är och jobbar så jag har inte speciellt roligt om jag säger så, tiden gick fort undertiden som jag tvätta och städa men nu då? Ska nog ställa mig och baka en kaka till min underbara sambo så blir han glad när han kommer hem.

Inga andra bra tips som kan få igång förlossningen? Tar gärna emot alla era tips och provar med glädje:)


Kommentarer
Postat av: Mala

Tyvärr är det bara en myt att man kan starta sin förlossning. Isåfall tror jag ingen hade gått 40 veckor.

Jag kände precis så som du gör. Att man vill ha sin lilla älskling. Men nu i efterhand så önskar jag att jag vilade o kolla mer film o bara degade de 8 dagarna jag hann o vara ledig innan han kom. För sen är du aldrig ensam igen.

Men litta 5+1 är väl aldrig fel! ;)

kram!

2011-09-26 @ 19:07:07
Postat av: Sandra

Hahaha älskar kommentaren att du ska tvinga Glenn att sätta på dig. Tror dock inte du behöver tvinga honom, bara upp på alla fyra stumpan :) eftersom vi har dejt på torsdag så är jag bombsäker på att du befinner dig på bb då ;) tredje gången gillt. Love you!!

2011-09-26 @ 21:36:26
URL: http://sandyj.blogg.se/
Postat av: Jenny

hahahahaha måste tvinga han undrar Berra ??! hahahah

2011-09-26 @ 21:41:38
URL: http://jennysparadis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0