Ledighet...

Oj oj oj vad jag har blivit bortskämd idag av min underbara sambo.
Både ett par fina rosa skor, tröja och skjorta/tunika detta tyckte han jag var värd efter mitt tentapluggande. Så idag har vi haft en dag ihop bara han och jag massa mys. Själv unnade jag mig ett par skor oxå så alla shoppingkassar idag var min:)
Nu är han dock på grabbkväll men de e han värd.

Levi's® PWR Boyfriend Tunic "Red Check"

Skorna hittar jag dock inga fina bilder på så dom får ni väl se när jag vandrar runt i dom istället!

I morgon får vi besök av G:s bror och brorsbarn och sen har denna helgen bara sprungit förbi. Men jag vill lova att det har varit skönt och slippa öppna böckerna idag jag har bara varit. Har till och med hunnit hälsa på mamma:)
Är dock lika trött idag så nu ska jag tända en massa ljus och krypåa ner i soffan och se om där e något bra på TV idag.



Äntligen är det över

Min första tenta är gjord, det tog mig fyra timmar att svara på fyra frågor och jag vill lova att jag var trött när jag lämnade tentasalen. Yr och ont i huvudet. Nästa gång får det nog följa med mer än en dricka o en banan om man ska sitta och skriva i flera timmar. Nu håller jag bara tummarna för att det gick bra o att jag slipper omtenta men de vet jag först om tre veckor.
Så nu ska jag hålla helg och LEDIGT!!
Duschen nu och sen ska jag mysa ner mig på soffan vilket innebär att jag kommer somna som en stock innan jag ens lagt huvudet mot kudden.

Ha en underbar fredagkväll!


Tentaplugg

Jahap så var det fredag i morgon igen, veckorna bara  rusar förbi en men i morgon e de inte vilken fredag som helst för i morgon skriver jag min första tenta. Jag har försökt sluta noja över detta och försöker inse att det får bära eller brista helt enkelt. Men självklart hade jag blivit överlycklig om jag klarar min tenta.
Så denna vecka har i princip enbart bestått utav tentapluggande, jag är trött i huvudet och ögonen och framförallt på tråkig litteratur.
Det ska bli skönt med en helt ledig helg, en helg då jag inte behöver öppna en endaste bok.
Okej nu tänker ni säkert igen att du har inte gått i skolan speciellt länge. nä de har jag inte men att plugga hela helgen var helg i princip är banne mig inte speciellt roligt.




Tvätten är snart redo för att plockas upp och då ska jag slänga mig på soffan och kolla på halv 8 hos mig, ja kanske lite kärringvarning men ett ganska trevligt program:)
Därefter blir de lite mer pluggande innan de e dags o nanna.
Herr G jobbar natt så jag får sova själv, kvällarna blir så tråkiga när han inte e hemma. Men som tur e så e han oxå ledig hela helgen:) UNDERBART!!

Har ni haft en bra vecka?
Och förresten vart tog solen, klarblå himmel och vårkänslorna vägen?
Jag vill inte ha mer snö nu och inte en massa minusgrader = inte kul.


Idag är ingen vanlig...

För idag är ingen vanlig dag, idag är Malins födelsedag hurra, hurra, hurra!!
Ett stort GRATTIS fina, bästa du. Hoppas du haft en riktigt bra dag.


underbart väder även idag

Lika underbart väder idag så denna fröken passade på att ta en välbehövlig promenix i vårsolen även idag och den värmer så skönt just nu. När jag kom hem satte jag mig faktiskt ett tag på balkongen oxå och bara njöt.
Annars har dagen även idag bestått av en massa pluggande. Nästa helg ska jag vara LEDIG och inte öppna en enda bok!!
Middagen är i magen och G stack precis till träningen så jag ska passa på att plugga lite till innan det är dags för att krypa upp i soffan o kolla Solsidan.

Jävla tråkig helg denna oxå och inte mkt att rapportera för er.


Vill

Jag vill också,
jag längtar enormt, men min tur kommer men NÄR?


JA sol

Vilken underbar lördag. Klarblå himmel, solen skiner, vindstilla och det kan ju inte bli mycket bättre.
Man längtar bara mer efter den riktiga våren och sommaren när vädret e som det e just nu.
Jag la faktiskt böckerna åt sidan för ett tag och passade på och gå ut och få andas frisk luft, blev en lagom lång promenix och samtidigt fick jag rensat hjärnan lite.
Många tankar och funderingar just nu!!

Men nu har jag inte tid och sitta här längre, skulle mst bara passa på och svänga in om och säga hej, böckerna skriker efter mig.

Förresten e de någon som smakat
Keso mellanmål?
Riktigt goda så ni som gillar keso prova:)



Hoppas att ni får en fortsatt bra helg, min lär då inte vara speciellt rolig. Och nej jag klagar inte och jag vet att man inte får allt gratis men allt är JOBBIGT just nu bara. Bara låt mig gnälla lite om jag vill de.
Och ovanpå att allt är jobbigt har jag ångest, panik och dödslängtan just nu eftersom vi skriver vår första tenta på fredag = inte kul!!!


Jahap så var det

Jahap så var det Söndag igen, jäklar vad fort helgen har gått.
När jag vaknade i morse trodde jag det var lördag men då jag insåg att det faktiskt var söndag blev jag genast ganska depp. Hallå måndag i morgon igen och en dag med bara föreläsningar gahh vad tråkigt.
Varför ska helgen gå så jäkla fort för? Ge mig ledighet, det är det enda jag önskar mig.

I går hade jag en riktigt mysig dag med bästa Mala. Det var super fint väder och solen värmde en aning så vi bestämde oss för att traska ner på stadens gator, fick med mig lite vettiga saker hem från kicks faktiskt. påvägen hem inhandlades de semlor som vi sen fika på när vi kom hem. Tack för en super dag, jag behövde verkligen den.



Idag har det inte hänt speciellt mkt, haft näsan i böckerna i vanlig ordning, men även varit ute en sväng.
Nu inväntar jag solsidan och sen ska jag slänga mig i bingen i min ensamhet. Mannen jobbar sin sista natt nu sen är han ledig några dagar vilket ska bli väldigt skönt.
Så sammanfattat har det varit en på tok för lugn helg i min smak.





Ett fint citat


" Kom ihåg att älska medan du vågar
Kom ihåg att leva medan du gör det "




Fika, städa...

Tillbaka till skolan på fredag så fram till dess e de hemmaplugg men de e ganska skönt faktiskt, ångesten har lagt sig lite men jag kan fortfarande känna paniken komma smått krypandes hela tiden.

Idag passade jag faktiskt på att ta en mysig morgonfika med Carro, vilket var väldigt mysigt och framförallt skönt och få snacka av sig lite var ju ett tag sedan vi sågs sist. Som sagt känns det som att det enda jag gör är o äter, sover, pluggar! Så vill jag inte leva mitt liv.
Idag har det även hunnits med en poromenix i det underbara vårvädret och hela lägenheten har blivit städad så nu är här rent och fint igen.

Hjärtat jobbar till kl 20 så jag har lite egentid idag.
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag öppna böckerna hade jag tänkt.

I morgon kommer tjejerna från skolan hit!:)


Lördag!

Förkylningen har ÄNTLIGEN lämnat min kropp för denna gång efter sådär 6 veckor. Det är så skönt att kunna andas fritt igen och nässprayen har inte behövts på 3 hela dagar. Förstår ni den underbara känsla jag har just nu?
Nu är det bara magen som ska bli som vanligt igen och inte hålla på o dumma sig mot mig de tär på mitt psyke att helatiden gå o tänka på magen. Jag har annat som är viktigare men som kommer långt efter då magen tar för stor plats i mina tankar.

För övrigt känns det som en jävla skitlördag och varför? Ja de har jag egentligen inget svar på. Känner mig deppig och paniken och ångesten kryper sakta, sakta fram känns det som. Jag vill inte..
Det känns som jag har blivit lurad på en hel lördag då jag har varit på släktkalas i Halmstad och kom hem först nu. Skulle behöva plocka fram skolböckerna men orkar jag?
Förtjänar jag en dags ledigt? I morgon är det åter söndag och då måste jag endå sätta mig ner och plugga lite.

påvägen hem från Halmstad blev det en snabb visit in om IKEA där jag fick med mig en fin grön thermos hem, så nu kan jag ha med mig gott te till skolan!!



Nu ska jag nog gå och dra täcket över huvudet och krypa fram först imorgon.


Klar

Jag har äntligen skrivit klart mitt arbete men jag måste medge att jag är inte helt nöjd med de men nu orkar jag bara inte mer de står mig upp i halsen. Jag får helt enkelt hoppas på de bästa och att jag inte gjort helt fel.
Så i kväll ska jag äntligen få lite kvalitetstid med herr G, vi får inte de alls lika mkt längre då jag måste sitta och plugga även på kvällarna. Men i kväll är jag en fri kvinna:)

Tvätten har jag oxå hunnit få undan och de sista ska jag snart hämta upp från tvättstugan, sen ska jag nog passa på att dammsuga lite oxå innan hjärtat kommer hem.

Igår fick jag äntligen fina fötter igen och på kvällen var det äntligen dags att få träffa Mala. Hos henne bjöds de på goda scones och te och som vanligt en massa prat. Hon är riktigt rund och fin om magen nu må ni tro och snart få vi träffa de lilla pyret:)


 
Ne nu lite lunch och sen åter dags att vara nyttig!


Usch, fy och BLÄ...

Usch jag vill inte och framförallt känner jag ingen motivation och jag kan banne mig inte finna den heller.
Men jag måste för på fredag ska min text vara klar och utskriven och fina Lotta ska ha hunnit granska den. Jag lovar att bli klar tjejer men förvänta er inte att de blir det bästa jag gjort eller kommer göra. Kontigt va, jag har gått i skolan i 3 veckor och fortfarande inte fått en AHA upplevelse! Är det något som inte stämmer då?
Tänk jag är redan så trött så de enda jag tänker på är att få sova, kommer jag klara detta i 3,5 år till?
Aja jag ska göra mitt bästa så får vi se, så därför ska jag nog inte sitta här och skriva en massa gegga egentligen men men när det andra inte är lika roligt så blir de lätt såhär.

I eftermiddag blir de fortvård och sen ska jag få träffa fina underbara och höggravida Mala de ska bli riktigt mysigt känns som en evighet sedan vi sågs sist.
Men nog med struntprat.


RSS 2.0